Cookies
Bekreft mine valg
Tillat alle

Avvis alle

Bad i boho-stil

desember 2021
Bad i boho-stilEn av interiørdesigntrendene som har erobret hjerter de siste årene er boho-stilen. Det gjør interiøret super fargerikt, og legger til noe eksotisk og uformelt på samme tid. Så, hvordan dekorere badet i boho stil?

Innhold
  1. Boho stil på badet
  2. Boho bad – hva skal jeg plassere i det?
  3. Boho stil – tilbehør

Boho stil på badet


Ulike kulturer og mønstre kolliderer i boho-arrangementer, noe som gjør innredningen noe eklektisk. Navnet i seg selv, som kommer fra ordet "bohemia", forteller oss allerede mye om hva vi kan forvente av denne stilen.

Boho bad handler om natur og etnisitet. Det er ingen tvil om at et godt organisert bad i bohemsk stil er imponerende, men for å få en spektakulær effekt, må du vite hvordan du nærmer deg det. Etførste øyekast ser det ut til at i bohemsk interiør passer ingenting sammen. Men hvis vi ser nærmere på, er hvert element i arrangementet nøye gjennomtenkt.  Generelter det ingen stive regler, men det er noen få retningslinjer som bør følges. Så hvordan dekorere et bad i boho-stil for å få det til å se nydelig og unikt ut?

Noe av det viktigste å tenke  på er fargen. Et boho bad er flerfarget.  We bør fremfor alt vurdere fargene knyttet til Orienten, så det ville være brunt, rødt eller turkis. For  å unngå bare intense skygges, er det imidlertidverdt  å berolige dem med mykere pastellfarger. De vil være en fantastisk bakgrunn for intense farger. Jordfarger vil også fungere bra.

Boho bad – hva skal jeg plassere i det?


Boho er en flerdimensjonal stil, så badet vårt skal dekoreres med gjenstander som ikke bare varierer i farge, men også i tekstur. Siden boho refererer til hippiestilen, bør det være naturlige materialer der, som tre. Eksotisk tre vil fungere perfekt på badet,  men det er en ganske dyr investering. I stedet for vanlig tre kan vi velge trelignende fliser, som vil se nesten identiske ut.
Bad i boho-stil
Like viktig som tre er heklet pyntegjenstander og blonder. Kurvkurver i forskjellige størrelser passer også  perfekt inn i det bohemske  konseptet. En original effekt kan oppnås ved å introdusere stein i innredningen vår.
Det er også verdt å investere i en rekke stoffer. Håndklær eller tepper i orientalske eller blomstermønstre plassert av dusjen eller et badekar vil understreke karakteren av arrangementet. Hvis investoren ønsker å legge til mer eleganse på badet, bør han sørge for at badet deres ser skinnende ut.  Skinnende beslag, stort speil eller en  betydelig  glassrute - som det er i tilfelle et  walk-in kabinett  - vil se fantastisk ut.

Boho stil – tilbehør


Det som gir smak til ethvert arrangement er ulike typer dekorasjoner. I boho-stil er suvenirer hentet tilbake fra eksotiske reiser det riktige valget. Hjemmetilbehør i bohemsk stil er imidlertid ofte laget av materialer som ikke er motstandsdyktige mot fuktighet, så vi bør  tenke dem gjennom. Hva vil fungere best da?

Ulike typer duftende stearinlys og røkelse pinner legge til stil. De vil  skape en hyggelig og varm atmosfære med et snev av lukten av Orienten på badet. Det er verdt å investere i de nevnte vevde kurvene. Både små kurver for små kosmetikk og pyntegjenstander samt store vaskekurver er bare perfekte. Skjell, for eksempel, er denne typen feriesuvenirer som trygt kan  plasseres  på badet.  

Dessuten bør  vi vurdere  utformingen av håndklær og baderomstepper. De bør ikke bare være funksjonelle, men også harmonisere med hele innredningen når det gjelder farge og mønstre. Siden naturen er  viktig  i bohemsk stil, kan vi velge potteplanter på badet. Det er arter som elsker høyt fuktighetsnivå. Og hvis  vi har plass igjen, vil det perfekte kirsebæret på toppen av denne  bohemkaken  glitrende vaser og flasker.

Boho bad - hvordan kombinere funksjonalitet med estetikk?


Det er designstiler vi ikke trenger å være ekspert på for å skape noe harmonisk og stilig. Men herer også mer krevende stiler, hvor smakssansen avgjør om utfallet er tilfredsstillende, og boho tilhører akkurat denne gruppen. Generelt må vi huske at det som kommer først på badet er funksjonaliteten. Den må passe til alt grunnleggende utstyr og sanitæranlegg. Først  når de er ordnet, kan vi tenke på dekorasjoner. Hvis vi planlegger å dekorere et stort bad, er denne oppgaven ikke veldig vanskelig, men når det gjelder et mindre område,  må vi være forsiktige så vi ikke overdriver det.

Baderomsinnredninger har mye å tilby. De enkle og moderne, så vel som de med uvanlige former og i vintage stil, vil se bra ut. I bohemsk design bør inventar behandles som dekorasjon, et tillegg som understreker karakteren av arrangementet. Vi må huske at  beslagene ved vasken og  dusjkabinettet  skal tilhøre samme sett ogha  samme fargevalg.

Når du velger møbler, bør vi vurdere  materialene som er nevnt tidligere, så tre og flettede møbler, for eksempel, vil være  egnet. Med  mørkere tremøbler vil badet se veldig elegant ut,  og med  flettede møbler vil det se casual  og ha en  litt feriestemning. Når det gjelder  mindre bad, vil et viktig dekorativt element være hengende hyller. Dekorative stearinlys eller søte kurver fylt med kosmetikk kan plasseres  der. Denne løsningen er stilig og funksjonell.
Se alle blogginnlegg