Cookies
Bekreft mine valg
Tillat alle

Avvis alle

Bad uten fliser

oktober 2020
Bad uten fliser? Dette er en av de sterkeste trendene innen interiørdesign i flere sesonger! Takket være bruken av slike materialer som naturstein, tre, betong eller vanntette bakgrunnsplater og malinger kan du oppnå et originalt og tilpasset baderomsdesign.

Mangel på fliser på badet har, som det viser seg, mange fordeler. Først av alt - kostnader. Glasur betyr en stor investering, spesielt når du vil dekke hele vegger og gulv med den. En annen grunn til å skille fra fliser er vanskeligheten med demontering, som er forbundet med en enorm mengde støv og arbeidsmengde, så når fliser som er lagt, blir de vanligvis på badet i mange år. Imidlertid er det flere alternativer som er verdt å vurdere, takket være at badet får en tydelig karakter.

Innhold
  1. Bad uten fliser - betong
  2. Bad uten fliser - naturlige materialer
  3. Bad uten fliser - murstein vegg

Bad uten fliser - betong

Rått og spennende forslag er arkitektonisk betong, tilgjengelig blant annet i form av spesielle plater. En slik overflate på vegger og gulv fungerer utmerket på baderom i industri / minimalistisk utseende . Etter impregnering blir den motstandsdyktig mot fuktighet, mugg og vaskemidler. Gjennom årene skifter det farge, som bare fungerer til sin fordel, og et bad uten fliser ser mer naturlig ut. Ta en titt på guiden vår til hytter som passer inn i støvbelagte interiører

Bad uten fliser - naturlige materialer

Naturstein stein erstatter perfekt tradisjonell glasur. Den er motstandsdyktig mot høye temperaturer, vann og damp og rengjøringsmidler. Naturstein kan kjøpes i form av fliser i forskjellige størrelser, eller som en ensartet, stor plate som kan dekke en betydelig del av veggen, for eksempel i et dusjkabinett eller ved en vask. En slik løsning vil fungere bra i bad i middelhavsstil.
Bad uten fliser
Et annet naturlig materiale - tre - vil også fungere på badet . Det varmer det opp ved å lage et alternativ til de kule materialene som trengs for å utstyre dette interiøret - keramikk, metall og glass. Tre kan brukes til baderomsutstyr, men også til større elementer, for eksempel badekar, dusjkar eller til og med gulv. Det viktigste er å velge riktig treslag til badet, motstandsdyktig mot fukt og temperaturendringer . Eksotiske treslag fungerer best her: teak, jatobe, sedertre, doussie, marbau, iroko, lapacho, badi og wenge - disse har størst motstand mot fuktighet, slik at de kan plasseres i nærheten av vasken, badekaret eller dusjen.

Bad uten fliser - murstein vegg

I lang tid nå har murstein hersket i tilretteleggingen av stuer, soverom og spisestuer. Nå tar det kontroll over stuer og spisestuer. Det kan dekke alle vegger eller bare utvalgte områder av rommet og kan males i din favoritt farge. Bad med murstein anbefales spesielt for elskere av moderne, skandinavisk, retro, industriell og rustikk stil.

Bad uten fliser - maling, bakgrunnsbilder og paneler

Vi kan velge å male badet, men husk å velge maling som er designet for badet som er fuktbestandig. La oss velge en slik løsning når vi ønsker å lage en spesifikk innredning på badet, f.eks. Provençalsk, rustikk-romantisk eller bare ikke vil investere mye i baderomsutstyr. Bakgrunnsplater er også et godt valg for et bad, spesielt hvis stilen ofte endres. De er motstandsdyktige mot fuktighet og damp og er enkle å bruke.

Veggpaneler er tilgjengelige i mange design, og kvaliteten er så god at du ikke alltid kan gjenkjenne hva som er på veggen. For eksempel paneler som imiterer naturstein, tre eller glass til en illusjon. Riktig festet på veggene på badene er ekstremt holdbare og enkle å holde rene.
Se alle blogginnlegg