Cookies
Bekreft mine valg
Tillat alle

Avvis alle

Badekarskjermbilder - når er de en hit?

Kan 2021
En dusj eller et badekar? Dette er en av de grunnleggende dilemmaene du må møte når du renoverer et bad. Dessverre er det bare noen interiører som har en overflate som gjør det mulig å ha begge deler. Heldigvis er det badekarskjermbilder som er et kompromiss som kombinerer fordelene med begge løsningene.

Installasjon av en god badekarskjerm vil tilfredsstille både entusiaster av lange bad og de som tiden betyr noe for. Derfor er det verdt å se nærmere på hvordan badekarskjermene ser ut, samt hvor og hvorfor de vil fungere best.

Innhold
  1. Hva er en badekarskjerm, og hva er typene?
  2. De største fordelene med badekarskjermene
  3. En rent praktisk løsning? Ikke nødvendigvis!

Hva er en badekarskjerm, og hva er typene?

Som navnet antyder, et badekar er skjerm montert på badekar. Takket være det kan du fritt ta en dusj i badekaret uten å bekymre deg for at vegger og gulv blir sprutete. En badekarskjerm er først og fremst et praktisk element i interiøret , forutsatt at du velger en passende modell som vil harmonere med baderomsdesignet og forbedre estetikken.

Når du surfer på butikktilbud, er det lett å se at det finnes en hel rekke forskjellige modeller. På toppen av det kan ikke alle monteres på hvert badekar. Et av de universelle alternativene er en sammenleggbar badekarskjerm. Størrelsen kan variere avhengig av størrelsen på badekaret. De består av flere elementer og krever ingen ekstra guider. En annen vanlig type er en glideskjerm som kan bestå av en eller flere deler.

Svingbare skjermer er et interessant alternativ for rektangulære badekar. I motsetning til de forrige typene, er disse alltid i ett stykke og roterer rundt sin akse.
Badekarskjermbilder - når er de en hit?

De største fordelene med badekarskjermene

Den første og viktigste fordelen er muligheten for å kombinere en dusj med et badekar. Du vil finne støttespillere av begge løsningene blant husstandens medlemmer. På de fleste bad er det umulig å plassere både dusj og badekar samtidig. Dette skyldes på den ene siden mangel på plass og på den annen side ekstra kostnader. Derfor betyr en badekarskjerm besparelser, bedre organisering av plass og muligheten for å bruke forskjellige former for bading - det er en vinn-vinn-situasjon .

Når vi kommer tilbake til organisering av rommet, når det er færre vaske fasiliteter på badet, er det mye lettere å holde det rent. Og dette er veldig viktig i dagens verden, der tiden har en premie. Det er sant at du kan ta en rask dusj i badekaret når det ikke er skjerm. Imidlertid er du veldig forsiktig med retningen av vannstrømmen, og etter badet må du tørke av overflatene. Gulvet, speilene eller veggene vil vanligvis være våte. Og på dette punktet dukker det opp to fordeler med skjermer - bekvemmelighet og mindre rot. Å ta en dusj er absolutt mer behagelig når du ikke trenger å kontrollere hver bevegelse så mye. I stedet kan du nyte et fint bad.

En rent praktisk løsning? Ikke nødvendigvis!

Det er sant at den viktigste grunnen til å installere en badekarskjerm er dens funksjonalitet. Imidlertid er det ikke bare et praktisk utstyr. Ved å velge en god modell kan du forbedre interiørets estetikk. Med interessant design og høykvalitets materialer ser interiøret bedre ut og virker gjennomtenkt.

Interessant er det at badekarskjermene understreker karakteren til ethvert bad , og samtidig kan brukes i forskjellige interiørdesignstiler. De passer spesielt godt sammen med de moderne, skandinaviske og minimalistiske stilene. Likevel er det verdt å bruke denne løsningen med andre typer interiørdesignstiler. Når du surfer på modellene til SanSwiss-merket , oppnås et stort utvalg av muligheter. Du kan velge mellom forskjellige glassvarianter, antall elementer, profilstørrelse og farge .

SanSwiss badekarskjermbilder - forslag for krevende kunder

Hver skjerm er forskjellig, så hvis du vil ha en løsning som er funksjonell og behagelig å bruke, bør du velge produkter som er raffinert til minste detalj. Det er hva SanSwiss forslag er.

Først og fremst er det flere produktlinjer å velge mellom. Fargene, bruksmåten eller antall elementer er forskjellige. Designet på hver linje skiller seg ut fra de andre og matcher et annet interiør. Takket være dette kan du enkelt finne en modell som passer perfekt til badekaret og hele interiørdesignet.

I tillegg er badekarskjermene laget av 6 mm herdet glass, noe som betyr at de er holdbare, trygge og estetiske . Herdet glass kombinert med stilige profiler har resultert i prestisjetunge og elegante løsninger. Produsenten tenkte på alle brukernes behov, inkludert brukervennlighet og enkel rengjøring. Dette er grunnen til at AQUAPERLE polymerbelegg som forhindrer dannelse av avleiringer, er standard. Dens struktur hindrer vanndråper i å sette seg på glasset. Dermed er pleie mye lettere enn i en vanlig dusj, der det ikke er noe beskyttende belegg.
Se alle blogginnlegg