Cookies
Bekreft mine valg
Tillat alle

Avvis alle

BADEROM I PASTELL – IDEER

desember 2019
Delikate hvitkalkede vegger passer ikke bare i baderommet. Dersom du ønsker, kan du introdusere dem i hele huset. Baderom i pastell kan se riktig fantastisk ut. Her noen ideer.

Pastell er ikke bare rosa og blått. Enhver farge kan ha innslag av pastell. Pastellmarmor kan se riktig så lekkert og eksklusivt ut med dempet rosa eller beige på en eller to vegger. Eller du kan bruke vannbestandig tapet med marmor mønster. Lett og installere og noe rimeligere enn fliser.

BADEROM I PASTELL OG ANDRE FARGER

Gir for mange og sterke farger deg hodepine…. Et sett med pasteller, for eksempel med nyanser av sjøgrønt eller gråblått ser bra ut gjerne i kombinasjon med møbler i mørkegrått/antrasitt eller pianosvart. Vi anbefaler dusjer i Top-Line S serien i sort fra SanSwiss. De enkle sorte linjene vil være et perfekt kontra punkt for delikate pastell farger.

En annen trend i de senere års interiør design er hygge. Badet i hygge stil er også en variant av pastell badet. Se etter inspirasjon som vil gjøre badet ditt unikt og skreddersydd.
BADEROM I PASTELL – IDEER

RETRO PASTELL BAD

Et annet innslag på pastell badet kan være retro møbler. Vær varsom med antikke møbler som ikke tåler vann eller store svingninger av fuktighet. Putt gjerne inn en nyere lenestol eller kommode i retro stil fra 50 årene. Pastell farger og treverk passer godt sammen.

GLAMOUR PASTELL BAD

Marmor er et fremhevende element til glamour stil. Pastell glamour stil kan være en fryd for øyet. Her kan det passe med tilbehør i gull eller rosegull. Kombinasjonen av et understrekende elementer som smykke skrin, vaser eller ande pynte ting kan virkelig gjøre «susen».
Se alle blogginnlegg