Cookies
Bekreft mine valg
Tillat alle

Avvis alle

Baderomsinspirasjoner - hvor finner du dem?

juli 2022
Interi?r design magasinerDet skjer noen ganger at investorene vet atey ønsker å renovere badet sitt, men de kan ikke helt finne ut hvilket resultat de ønsker å oppnå. De kjenner sine grunnleggende forventninger og hvilke alternativer badet deres gir. De vet om de vil ha en dusjenhet eller et badekar, om det vil være plass til en bidet eller ikke, men de kan ikke helt fortelle hvilken designstil de sikter på. Hvor skal du lete etter inspirasjon?

Innhold
  1. Å arrangere et bad er ikke så enkelt
  2. Interiørdesignmagasiner som baderomsinspirasjoner
  3. Baderomsinspirasjoner fra interiørdesignportaler
  4. Baderomsinspirasjoner fra utstyrsprodusentenes nettsider

Å arrangere et bad er ikke så enkelt

Det er mange etterbehandlingsmaterialer på markedet i dag, og det alene kan være plagsomt. Selv om det sies at det aldri er for mye av det gode, er det i dette tilfellet ikke slik. Når vi pusser opp et bad, står vi overfor mange dilemmaer, og vi må bestemme hva som går bra sammen og hva som skal kastes. Dette er viktig fordi badet skal raffineres i praktiske og estetiske termer.

Baderomsutstyr, for eksempel dusjkabinetter, må være ergonomisk og gi komfort ved bruk. På den annen side hjelper et finjustert arrangement avslapning og vil gjøre hudpleierutinen din morsommere.  Hvis du vet hva du vil helt fra starten, er du fast bestemt på å gå i en bestemt retning, eller du har en god smakssans, du vil håndtere arrangementsplanleggingen på egen hånd. Men de som føler seg usikre, men ønsker å ha en garanti for at badet vil oppfylle alle sine forventninger, bør bruke kunnskapen til eksperter. Det er ikke nødvendig å skynde seg å kontakte en respektert designer, som vil lage et tilpasset design til en ganske høy pris. Kanskje baderomsinspirasjoner, som er rikelig i disse dager, vil være nok. Så hvor finner vi dem?

Interiørdesignmagasiner som baderomsinspirasjoner

Den første kilden til verdifull informasjon blir regelmessig publisert interiørdesignmagasiner. Bare gå til nærmeste kiosk eller en annen butikk som selger aviser for å finne minst noen få titler. Noen av dem snakker om interiørdesign generelt, andre fokuserer på spesifikke rom i huset. Det er lurt å bla gjennom magasinet før du kjøper det for å sikre at det er noe med bad i det.

Baderomsinspirasjoner fra interiørdesignportaler

I økende grad, i stedet for bøker og aviser i den tradisjonelle papirversjonen, bruker vi Internett til å finne informasjon. Alt vi trenger å gjøre er å skrive inn et uttrykk i søkemotoren, spesifisere hva som trengs, for umiddelbart å få en hel liste over råd. For klarhetsvis deler interiørdesignportaler artiklene sine i forskjellige kategorier, så det er ikke noe problem å finne de som er dedikert til baderomsdesign raskt.

Baderomsinspirasjoner fra utstyrsprodusentenes nettsider

En baderomsrenovering er tidkrevende og plagsom, og siden badet skal tjene i årevis, bør arrangementet tenkes ned til minste detalj. For å være sikker på at utstyret er skreddersydd til individuelle behov og vil oppfylle investorens forventninger når det gjelder kvalitet, er det verdt å lese innholdet som produsenter av baderomsutstyr publiserer på bloggene sine. De er en mine av råd om hva slags dusjbrett, badekar eller dusjkabinett å velge. SanSwiss er en av produsentene som legger ut mange nyttige råd. Du kan finne mange inspirasjoner på bloggen vår.

Sosiale medier

Noen ganger søker vi ikke etter omfattende informasjon, men bare for noen tips om hvilke farger og materialer som går bra sammen. Dette er når bilder av bad ordninger kommer til nytte. Deres perfeksjon er fantastisk, og mange elementer som brukes kan introduseres i forskjellige rom. Vi kan finne baderomsinspirasjoner selv i sosiale medier, for eksempel er det mange av dem på slike plattformer som Instagram eller Pinterest, og Facebook har dedikerte grupper der brukere deler tips og inspirasjon.
Se alle blogginnlegg