Cookies
Bekreft mine valg
Tillat alle

Avvis alle

Badetrender for 2021 - alt du trenger å vite

Kan 2021
Badetrender for 2021 - CADURAÅ ordne et spektakulært og ergonomisk bad krever god planlegging. Hvilken innredning vil være den mest fasjonable neste år?

Et trendy bad i 2020 er preget av bruk av naturlige materialer, pastellfarger og tre. Det er også mange minimalistiske design med en klype industriell innstramming. Så hva er de siste trendene for 2021?

Trendy bad i 2021

Selv om trendene i inneværende år vil fortsette å ha sine støttespillere, og noen innredningsstiler vil forbli fasjonable, gir badet og trendene for 2021 mye ny inspirasjon. Fremfor alt vil interiøret lyse opp med livlige og energiske farger. Disse inkluderer turkis, samt forskjellige nyanser av gult og rødt. Stilig svart vil også være i. Hvis du er interessert i et moderne bad som vil være elegant og stilig, er det verdt å gå med svart som grunnfarge. Ved å legge til riktig baderoms innredning og tilbehør kan du oppnå en spektakulær effekt.

Gres- fliser som etterligner tre, vil fortsatt være populære for vegger og gulv. Mosaikker og uvanlig formede fliser, som sekskanter som utgjør en bikake , arabesk og fiskebenfliser, vil bli innlemmet i baderoms designene enda oftere enn de er nå.

De siste trendene innen baderoms design

Til tross for at farger spiller første fiolin når du kommer inn på badet, er de ikke det eneste elementet i dekorasjonen. Vasker, dusjer og badekar spiller også en stor rolle. Et moderne bad kan være mye mer enn bare funksjonelt. Moderne sanitære apparater er så raffinerte og har så imponerende design at du ikke kan unngå å se dem som et ornament.

En av de hoteste trendene er nedsenkede dusj troer. Imidlertid er installasjonen bare mulig når badet gjennomgår en større renovering, ettersom de krever et ekstra lag med betong og isolasjon. De som ønsker å unngå alt dette arbeidet mens de reduserer renoveringstiden, bør ta en titt på SanSwiss Walk-in - hytter. De er minimalistiske i stil, med en glatt glassrute som gir en utmerket interiørdekorasjon.De dusjkarene som tilbys av SanSwiss er spesielt bemerkelsesverdig. De er ultraflate, har et moderne utseende og installasjonen krever ikke så mye arbeid som i tilfellet med nedsenket dusjtro.  

Investorer vil også fortsette å velge dusjløsninger. De mest fasjonable modellene vil være de hvis forbindelser nesten er usynlige. Deres subtilitet gjør interiøret lettere. SanSwiss har et omfattende tilbud av dusjløsninger , som vil være moteriktig neste år. Du kan velge mellom rammeløse, delvis innrammede og innrammede dusjer . Hver av disse variantene har sine fordeler og kan gjøre at baderoms designen skiller seg ut på en virkelig ekstraordinær måte.

Et bad i årevis - tidløse trender

Trender som vil være fasjonable i 2021 er preget av dynamikk og hurtighet. Heldigvis er det også  mange tidløse og universelle trender som på den ene siden alltid er fasjonable, og på den annen side er mer delikate enn de livlige fargene trendy i en gitt sesong. Disse inkluderer design som bruker naturlige materialer og farger som brun og beige. Hvite bad vil fortsette å være populære. Bare legg til noe tre eller fargerikt tilbehør for å få et interiør som er både fasjonabelt og tidløs.

Og hva med dusjer og badekar? De siste trendene inkluderer ovale og frittstående badekar, men sannheten er at de kun passer på romslige bad. Av denne grunn vil man fortsette å fokusere på geometrisk formede badekar inntil en vegg. Dette er en universell løsning fulgt i årevis. Hvis du vil gi badekaret et moderne utseende, kan du gå med en stilig SanSwiss badekarskjerm. SanSwiss har utarbeidet flere interessante serier, som er preget av originalitet og moderne design. Det er verdt å merke seg at en slik løsning ikke bare er visuelt attraktiv, men også praktisk, da den lar deg nyte fordelene med både dusj og badekar i et begrenset rom.
Se alle blogginnlegg