Cookies
Bekreft mine valg
Tillat alle

Avvis alle

Beskyttende skjermer - sikkerhet og hygiene

Kan 2021
Glass beskyttende skjermArbeidsgiveren skal gi personalet komfortable arbeidsforhold som samtidig vil beskytte dem mot mulige infeksjoner. Et av elementene som skiller seg ut når det gjelder effektivitet i dette området er beskyttende skjermer .

Innhold
  1. Kontorbeskyttende skjermer
  2. Hvordan rengjør jeg beskyttende skjermer?
  3. Skjermene gir sikkerhet på kontoret, i butikken og i resepsjonen
  4. Glass beskyttende skjerm - et alternativ til et plexiglassdeksel

Kontorbeskyttende skjermer

Beskyttende skjermer har vært på markedet i noen tid og har blitt veldig vanlige de siste månedene. Avhengig av hvordan kontorlokalet ser ut - om det er et åpent område eller et kundeservicekontor hvor entreprenører står ved kontoret , kan beskyttelsesskjermene se litt annerledes ut. Takket være dette er det mulig å velge en variant som ikke bare øker de ansattes sikkerhet, men som også passer godt til kontoroppsettet og interiøret.

Bare ta en titt på produktlinjene som tilbys av SanSwiss. Selskapet er ledende innen produksjon av eksklusive dusjkabinetter . Da COVID endret våre behov, brukte SanSwiss sin ekspertise innen produksjon av komponenter ved bruk av herdet glass for å utarbeide en serie med beskyttende skjermer. Du kan velge mellom skrivebord, resepsjon og skjermer i full høyde. Dessuten er de tilgjengelige i mange standard- og spesialstørrelser.

Hvordan rengjør jeg beskyttende skjermer?

I den nåværende epidemiologiske situasjonen er det av største betydning å ofte desinfisere alle overflater. Dette innebærer igjen bruk av sterke midler, vanligvis alkoholbaserte. Noen materialer kan bli skadet av dem. Husk dette når du velger beskyttende skjermer .

Med SanSwiss-modeller trenger du ikke bekymre deg for rengjøring. Hver kontorskjerm er laget av sikkerhetsglass. Derfor kan du trygt rengjøre overflaten selv med sterke midler. Dette er en stor fordel, for eksempel over plexiglass skjermer, som bare kan rengjøres med preparater beregnet på akryl plexiglass .
Beskyttende skjermer - sikkerhet og hygiene

Skjermene gir sikkerhet på kontoret, i butikken og i resepsjonen

Beskyttende skjermer kan ikke bare brukes på et kontor, men også i en hotellresepsjon, restaurant, frisørsalong, helsesenter, moffentlig kontor og ethvert annet sted du har kontakt med kunden. Muligheten for å montere skjermen i forskjellige høyder gjør at du kan lage en effektiv antiviral barriere på hvert av disse stedene. For tiden kan ingen garantere at personen på den andre siden ikke er smittet. Maksimal forsiktighet må utvises overalt.

En arbeidsgiver som velger denne løsningen, tar mye bedre vare på sikkerheten til sine ansatte enn om deres aktiviteter var begrenset til obligatorisk bruk av masker og hansker. Skjermene reduserer sannsynligheten for at ansatte blir syke og problemer med å organisere en erstatning eller med nedetid på grunn av mange sykefravær.  

Glass beskyttende skjerm - et alternativ til et plexiglassdeksel

Ved første øyekast ser det ut til at beskyttende skjermer laget av plexi glass er billigere, men hvis du ser nærmere på, kan de vise seg å ikke være det mest heldige valget. Både sikkerhetsglass og pleksiglass utgjør en barriere mot mikroorganismer. Imidlertid kan sikkerhetsglass desinfiseres lettere og mer effektivt uten fare for skade på belegget.

Holdbarhet er en annen faktor som spiller en rolle her. Plexiglass skjermer har en tendens til å bli riper under normal bruk. Det ser uestetisk ut, noe som kan oversettes til en negativ oppfatning av et gitt kontor eller mottak fra kunder. I tillegg gjør riper og riller rengjøring mye vanskeligere. Beskyttende skjermer laget av glass er ekstremt holdbare og motstandsdyktige. De vil ikke bli påvirket av støt, og ingen riper vises under bruk. Skjermene som tilbys av SanSwiss er laget av 6 mm tykt glass og overholder EN 12150/1 . Glassbeskyttende skjermer vil se feilfrie ut i årevis, noe som ikke kan sies om plexi glass skjermer .

Beskyttende skjermer står for sikkerhet og estetikk

Av det som er sagt, er det tydelig at glassbeskyttelse definitivt er mer motstandsdyktige mot skader, og samtidig gir pålitelig beskyttelse mot coronavirus. Det er imidlertid verdt å merke seg at SanSwiss-produktene ikke bare er funksjonelle, men også ekstremt estetiske. De har en elegant finish i sølvglans eller svart matt. Dette gjør det lettere å tilpasse modellen til andre elementer i rommet.

Å innlemme en beskyttende skjerm vil ikke forstyrre utformingen av hele interiøret på noen måte. Det vil bli et subtilt tilskudd til helheten. Dette betyr at til tross for at det primært er et apparat for å øke sikkerheten, vil det også fremheve stilen og prestisje. Dermed har denne løsningen bare fordeler. Alt du trenger å gjøre er å spesifisere forventningene dine og velge en modell og størrelse som passer inn i rommet.
Se alle blogginnlegg