Cookies
Bekreft mine valg
Tillat alle

Avvis alle

Betong på badet

oktober 2020
Betong p? badetBad med betongeffekt har ikke vært assosiert med et uferdig interiør på lenge - tvert imot er det et synonym for god arkitektur og designertilnærming til interiørdesign. Hvordan ordne et grått bad med betongeffekt? Les guiden vår!

Betong på badet gir effekten av naturlighet og innstramming. Den brukes til å etterbehandle gulv og vegger. Det er også støpte benkeplater og servanter, og til og med betongtilbehør som såpekopper. Det som er viktig er at den dyktige påførte betongeffekten på badet passer til både moderne og klassiske interiører.

Betong på badet - hvordan oppnå en slik effekt?

Et grått bad kan være en ekstremt effektiv løsning, og derfor leter stadig flere etter en måte å ordne interiøret på denne måten. Grå regnes som en flott base og tidløs løsning. Og som du vet, er badet et rom som har blitt arrangert i årevis, så det er verdt å ta hensyn til dette.
Betong på badet
Betong på badet anbefales spesielt når du vil gi plassen et rått og minimalistisk utseende. Dette materialet er villig til å brukes på hele overflater, for eksempel i loftstil eller industriell, men polert betong, belagt med blank lakk, kan bli en veldig dekorativ overflate, som marmor. Det passer deretter inn i interiør i glamourstil og art d eco.

Hvilket materiale skal jeg bruke for å oppnå denne effekten? Det er flere løsninger på markedet som vi kan bestemme oss for:
  1. Arkitektonisk betong - helles eller i form av ferdige plater og fasader
  2. Fliser som ligner på betong,
  3. Strukturelle betong gulv
  4. Vanntett tapet som etterligner betong.

Det mest universelle av de ovennevnte materialene er arkitektonisk betong, som er mye brukt både i etterbehandling og innredning. Rett betong ser ut til å være skapt for slik bruk . Det vil med hell erstatte fliser, det er også mye billigere og enklere å behandle enn naturstein, og samtidig er det preget av høy vannmotstand.

Grå bad med dusj - ordninger

Betong på badet kan brukes på forskjellige måter. Å bestemme en betong av totalbetong kan dekke alle vegger og gulv. En slik løsning kan imidlertid være litt overveldende, det er derfor betong ofte brukes til å dekorere en valgt vegg - en utsparing med et speil eller for å skille et badeareal med et åpent dusjkabinett. En slik ordning vil se moderne, minimalistisk og streng ut, spesielt hvis vi er fristet til å lage et passende dusjkabinett. De svarte hytteprofilene fra BLACK LINE er den ideelle loftløsningen i dette tilfellet.

Betong blir i økende grad verdsatt som et motstandsdyktig og allsidig materiale som, når det behandles riktig, får et ekstremt edelt utseende. Betong kan poleres og belegges med dekorative lakker som ikke bare øker vannmotstanden, men også gir det en glans. Glatte betongvegger og gulv kan være basen for et veldig elegant bad i glamour eller art deco-stil. Spesielt hvis arrangementet suppleres med blankt tilbehør: et speil i en fantastisk ramme eller en forseggjort lysekrone. Valget av en luksushytte fra GULDLINJEN i gull p kompletterer dette utseendet.

Tilbehøret som vil varme opp betongoppsettet kan være tekstiler og dekorasjoner i en særegen farge. Denne sesongen anbefaler designere gult i sennepsskygge. Naturlig tre og planter harmonerer også perfekt med betong..
Se alle blogginnlegg