Cookies
Bekreft mine valg
Tillat alle

Avvis alle

Bruk av glass vegger på badet

januar 2021
Bruk av glass vegger p? badetHvis du tror at bruken av glassvegger på badet krever stor kreativitet for å opprettholde funksjonalitet og sikkerhet, og det er teknisk vanskelig å gjøre det, så tar du veldig feil. En glassvegg er en løsning som vil fungere på ethvert bad, uavhengig av størrelse eller form på rommet. Dessuten kan det bidra til å løse mange uvanlige badeproblemer. En stor fordel med glass over murvegger er at de ikke skygger for små baderom. Det trenger ikke å bli kjedelig for slike applikasjoner er tilgjengelig i mange varianter eller til og med trykk.

Innhold
  1. EN VEGG AV GLASS I ET LITE BAD
  2. EN WALK IN DUSJ I GLASS
  3. ROM INNDELING I ET STOR BAD

EN VEGG AV GLASS I ET LITE BAD

En klassisk dusløsning er ikke det eneste alternativet til et lite bad. Hvis vi har en utsparing eller et hjørne, er det ganske interessante muligheter for å bruke glassvegger. I den absolutt minimalistiske versjonen er en glassvegg nok til å skille dusjplassen fra resten av badet. Du kan også velge en dusjløsning plassert på fliser dusjkabinett uten dusjkar , og skape det såkalte våtrommet. Når badet har badekar, kan du forbedre funksjonaliteten ved å legge til en regndusj og badekar skjerm , som vil redusere vannsøl.
Bruk av glass vegger på badet

EN WALK IN DUSJ I GLASS

På det større badet kan glassveggen ha form av en Walk In løsning . Denne veldig imponerende typen dusj er ekstremt enkel å installere og samtidig veldig praktisk - spesielt når den brukes av barn, eldre eller funksjonshemmede. I sin reneste form er det bare en, stor glassvegg. Eller vegger kan omgi dusjen eller være bevegelige.

ROM INNDELING I ET STOR BAD

En glassvegg trenger ikke å være en integrert del av dusjen. Det kan ogsådele baderommet på en måte. Installert ved vasken, vil den beskytte mot vannsprut, mens det på toalettet, bidet eller urinalen vil gi litt intimitet og vil ha en hygienisk funksjon, og begrense spredning av bakterier.

EN GLASSVEGG – RETT OG SLETT

Du kan tenke på glass som et byggemateriale og erstatte en hel vegg med det, for eksempel en som deler bad og soverom. For dette formålet kan du bruke et stort glasspanel. Glasset kan være melkehvitt eller fargeløst - i begge varianter vil det hjelpe til å lyse opp badet
Se alle blogginnlegg