Cookies
Bekreft mine valg
Tillat alle

Avvis alle

DUSJ MED INDUSTRIELT DESIGN – HVA SKAL JEG VELGE ?

juli 2020
En noe kjølig, industriell stil har de siste årene vært svært populært. Utnyttelse av loft er meget populært. Her kan man ofte boltre seg med plass og lage kreative, annerledes løsninger enn ellers i boligen.

Industriell design i dag er et alternativ og ikke en nødvendighet som i tidligere tider. Desto viktigere er det å designe løsningene autentiske.
DUSJ MED INDUSTRIELT DESIGN – HVA SKAL JEG VELGE ?

HVA SLAGS INTERIØR VELGER DU TIL EN DUSJ MED INDUSTRIELT DESIGN ?

Har du plass , bruk den. Et master soverom kan gjerne kombineres med en åpen løsning mot baderommet. Her finner du mange gode ideer. Innslag av mur og betong kan være tøft.
SanSwiss tilbyr et rikt utvalg av dusjhjørner både klassiske og Walk in som passer perfekt til nettopp denne interiør stilen. Vi anbefaler spesielt  EASY BLACK LINE kolleksjonen.

DETALJER

I stedet for polerte lamper, anbefaler vi lyspærer rett på kabel, arbeids lamper i industriell stil, og åpne hyller til oppbevaring av kosmetikk, håndklær og liknende. Du kan også flette inn innslag av gamle, gjerne omlakkerte arbeids bord, stålskap etc.

LITEN PLASS

Ikke alle baderom har stort volum. Fortsatt kan du benytte deg av industriell look. En dusjløning med svarte profiler, minimalistisk dekor og gjerne LED belysning.
Se alle blogginnlegg