Cookies
Bekreft mine valg
Tillat alle

Avvis alle

Dusjavlukker med svarte profiler

oktober 2021
Dusjavlukker med svarte profilerNår du planlegger renovering eller redesign av badet, er det best å først sjekke ut de nyeste trendene. Siden baderomsdekor sjelden endres, velg et design som er tidløst og vil fortsatt se stilig ut år fra nå. Et godt valg er et dusjkabinett med svarte profiler. Det ser veldig imponerende ut og samtidig veldig elegant.

Denne typen avlukke vil se best ut på et bad som er innredet i en moderne, industriell eller loft stil. Den enestående designen vil umiddelbart skille seg ut og være merkbar.

Innhold
  1. Dusjdører med svarte profiler
  2. Dusjkabinett med svarte profiler ideell for loft bad
  3. Hvilken type dusjkabinett å velge mellom?
  4. Avlukker med svarte profiler er funksjonelle

Dusjdører med svarte profiler

Et klassisk dusjkabinett har hvite elementer eller kromelementer. Dette alene gjør de svarte profilene attraktive. De presenterer en helt ny stil, er innovative og originale. Bruk av svart på badet gir eleganse og klasse. Uansett om du planlegger et innebygd eller frittstående dusjkabinett, vil den svarte dusjdøren fange oppmerksomheten fra start. Slike tydelig skisserte konturer av glassruten vil få badet til å se eksklusivt og veltalende ut.

Dusjkabinett med svarte profiler ideell for loft bad

Svarte håndtak, lamper eller speilrammer har alltid vært en stor del av baderomsinnredningen, spesielt når badet er i industriell eller loftstil. De går bra med rå grå nyanser, som er grunnlaget for denne typen stiler. Produsenter av baderomsarmaturer antyder at dusjkabinettet skal ha en svart profil. Dette er en av de nyeste trendene som lar deg markere skjønnheten i interiøret enda mer.

Et moderne bad innredet i loftstil  gir deg tanke på produksjonsanlegg eller fabrikkhaller. Designet  kombinerer råheten av betong, funksjonalitet og enkelhet. Som tilfellet var før,er den grunnleggende kolor grå. I tillegg må et loftbad ha svart tilbehør som vil gi det karakter. En dusjvegg med en svart ramme bør derfor ha en enkel design og form, uten andre dekorasjoner. Riktig belysning vil også legge til teft i hele rommet.
Dusjavlukker med svarte profiler

Hvilken type dusjkabinett å velge mellom?

Moderne dusjkabinetter kommer i ulike stiler. Når du leter etter noe som vil gå bra med de nyeste trendene,  bør du først se på  Walk-in dusjkabinetter. De er komfortable å bruke og enkle å rengjøre. Det er ingen dør og ingen dusjkar, bare en glassdusjskjerm med en svart profil som skiller badeområdet fra resten av badet. Denne løsningen vil fungere i både lite og større interiør.

På grunn av det faktum at baderomsrenovering er mye arbeid og gjøres sjelden, bør du fokusere på respekterte produsenter når du velger et dusjkabinett. Dette vil garantere at dusjkabinettet vil se bra ut i lang tid. En slik produsent verdt å vurdere er SanSwiss. For å møte kundenes forventninger tilbyr selskapet flere typer walk-in avlukker som går bra med svarte profiler. Sjekk ut seriene EASY og  CADURA, som i tillegg tilstandardversjonen også er tilgjengelige i BLACK LINE-versjonen.  

Avlukker med svarte profiler er funksjonelle

Når du velger baderomsarmaturer, må vi ikke bare fokusere på deres utseende, men også om de vil være praktiske å bruke. Størrelsen på dusjkabinettet skal gi plass til å bevege seg rundt på badet. Dette er spesielt viktig for mindre interiør, som du kan lese om i artikkelen "Lite bad i en boligblokk - bevist tips".

Moderne dusjavlukker har ofte et ekstra beskyttende belegg som forhindrer dannelse av flekker og avleiringer. SanSwiss-produkter bruker  Aquaperle-beleggv. Alt du trenger å gjøre er å tørke avlukkeveggene for å holde glasset ideelt rent og elegant, noe som betyr at rengjøring ikke tar mye tid i det hele tatt.

Vil dette avlukket fungere i andre typer bad?

Et dusjkabinett med svarte profiler er ikke bare beregnet på industrielle eller loftsbad. Det kompletterer absolutt slike stiler, men dette betyr ikke at svarte profiler ikke kan fungere på andre typer bad.

Fargen svart er elegant og eksklusiv, så den kan også fungere bra med  glamourstilen. I tillegg vil det se bra ut med sterkere farger som brukes i moderne bad. Et avlukke med svarte profiler vil se interessant ut på et bad dominert av  hvitt. Det ser også interessant ut med fargerikt tilbehør, for eksempel i rødt. Så ikke vær redd for å prøve nye produkter og velg originale og noen ganger ukonvensjonelle løsninger.
Se alle blogginnlegg