Cookies
Bekreft mine valg
Tillat alle

Avvis alle

Dusjhjørne - hvordan er de forskjellige?

Kan 2021
Flere og flere investorer bestemmer seg for å installere et dusjkabinett på badet. Først og fremst tar det mye mindre plass enn et badekar, men gir også lavere vannforbruk. Dusjløsninger kan imidlertid være veldig forskjellige fra hverandre, og ikke alle vil se like effektive ut i et gitt interiør.

Et dusjhjørne gir ergonomi og komfort. Den kan installeres på både små og store bad. Dusjhjørner deles ofte ned i henhold til plasseringen i rommet . Vi skiller mellom hjørner, bak-til-vegg eller frittstående vegger. Når du velger en dusj, bør du også vurdere om det passer godt inn i interiøret. Skal du ha en dusj med eller uten profiler, eller skal du ha med elle uten dusjkar.

Med eller uten ramme? - en oversikt over SanSwiss-løsninger.

Når du velger en dusjløsning, bør du fokusere på utformingen. Avhengig av hvilken modell du velger, kan den enten være iøynefallende eller nesten umerkelig. Uansett hvilken variant som velges, er SanSwiss dusjhjørne utformet på en slik måte at det garanterer komfort og sikkerhet . De har ergonomiske håndtak og herdet glass av høy kvalitet dekket med AQUAPERLE belegg. Et ekstra beskyttende belegg beskytter mot dannelse av avleiringer, og glasspleie er enda enklere enn før.
Dusjhjørne - hvordan er de forskjellige?
Ramme dusjløsning
Rammeprofilbasert struktur er den vanligste typen dusjhjørne på badene. Dette er hovedsakelig på grunn av deres allsidighet og attraktive pris. Ramme dusjhjørne passer godt i de fleste interiører. Det er en tradisjonell og elegant løsning der sølvprofiler er en dekorasjon. Denne typen dusjhjørner er preget av størst tetthet når du åpner og lukker. Et eksempel på SanSwiss rammekapslingslinjer som er verdt å vurdere er TOP-LINE S. Metall er et av de grunnleggende materialene som brukes til å skape industriell og moderne innredning. Derfor passer metallprofiler perfekt inn i disse trendene. Samtidig er de designet på en slik måte at de også passer perfekt til et bad innredet i tradisjonell stil.
Rammeløst dusjhjørne
Det er en innovativ løsning som passer perfekt til et moderne interiør. Denne typen dusjløsninger er eksklusive og elegante. Dens skjønnhet ligger i sin enkelhet. Tilsynelatende er det ikke mange elementer - hele strukturen består av herdet glass og håndtak. Det er ingen ekstra profiler, så dusjen blir en subtil dekorasjon og et supplement til interiøret. Glasset er i tillegg forsterket og støttet av massive håndtak. Derfor, til tross for inntrykk av letthet og skjørhet, er denne typen kabinett veldig trygt. Rammeløse dusjløsninger ser spesielt imponerende ut på store bad . I denne kategorien tilbyr SanSwiss produkter fra PUR og CADURA .De har ekstraordinær design kombinert medekstrem ergonomi.

Dusjløsning med delvis ramme
Som navnet antyder, kombinerer et slikt kabinett de to foregående typene. Dette betyr at noen av glassveggene har profiler, og noen ikke . Denne løsningen gir en unik visuell effekt, og strukturen er visuelt lettere sammenlignet med rammeversjonen. Ved å bla gjennom SanSwiss-merkevarens produkter i jakten på denne typen løsninger, er det verdt å være oppmerksom på linjer som SWING-LINE og SOLINO .

Med eller uten dusjkar ?

Estetikken påvirkes også av typen dusjkar. Den billigste løsningen leveres av SanSwiss dusjhjørne med et dusjkar, hvor prisen er deres største fordel. De tilbyr ikke mange muligheter når det gjelder dekorasjon. Det ferdige produktet er satt sammen. I noen tilfeller er dusjkaret høyt og massivt. Designet samsvarer ikke helt med den moderne designstilen.

Et mye større handlingsrom oppnås ved å kjøpe et dusjløsning og et dusjkar separat. Dette gjør det lettere å tilpasse dusjkaret til dekorasjonsstilen. Når det gjelder elegant minimalistisk interiør, er fokuset på formøkonomien. Et flatt dusjkar fungerer godt med slikt interiør. For å imøtekomme forventningene til kundene, designet SanSwiss ultraflate dusjkar som er nesten usynlige mot baderomsbakgrunnen . De er preget av brukervennlighet, moderne design og høykvalitets materialer. Denne produktgruppen inkluderer ILA og LIVADA dusjkar.

Noen bestemmer seg for å ha en dusjløsning uten dusjkar, men med et lineært avløp. Denne løsningen er effektiv og praktisk, men du må ta høyde for høyere investeringskostnader.
Se alle blogginnlegg