Cookies
Bekreft mine valg
Tillat alle

Avvis alle

Dusjhjørne med svarte profiler

oktober 2020
Svarte profiler av dusjhjørner er den siste trenden innen baderomsdesign, der lyse farger har hersket så langt: hvitt, beige eller skinnende metall. Det er imidlertid mye som tyder på at svart vil bli værende lenger på badene våre, fordi et svart dusjkabinett perfekt samsvarer med fasjonable stiler - Loft, New York eller Art deco - og gir interiøret en karakter av sofistikert eleganse.

Et dusjkabinett med svarte profiler er en måte å lage et badeareal med en elegant, minimalistisk og tidløs karakter på badet ditt. Trenden mot svart på badet er nå veldig sterk, men selv om den går om noen årstider, er fargen i seg selv allsidig nok til å forsvare meg mot forbigående moter.

Dusjhjørne - svarte profiler. Hvilket interiør?

Svarte dusjløsninger er en hit fra de siste sesongene, og flere og flere kunder velger å kjøpe. Bortsett fra profiler, kan svarte profiler i slike løsninger også inneholde gulvhåndtak eller dekorative elementer på glass (f.eks. Svarte håndtak på dusjløsningene er populære). SanSwiss tilbyr et bredt utvalg av BLACK LINE - en serie med svarte dusjløninger, tilgjengelig i så mange modeller at de kan tilpasses ethvert interiør!

Dusjløsninger med svarte profiler passer inn i forskjellige interiørstiler. Det er verdt å vurdere et slikt kjøp, spesielt hvis du pynter badet ditt i en av følgende stiler:
  1. Loftstil
  2. New York-stil
  3. Art deco stil
Et dusjhjørne med svarte profiler er også en flott løsning for alle som ønsker å introdusere denne elegante fargen i interiøret, men frykter at et stort antall svart vil gjøre at badet ser mindre ut. Dusjhjørne med svarte profiler utgjør ikke en slik risiko, og lar deg samtidig legge til en elegant touch på badet ditt.
Dusjhjørne med svarte profiler

Svarte profiler - walk-in eller dusjkar?

Et svart bad krever imidlertid gjennomtenkte beslutninger. En av de viktigste beslutningene er å velge riktig dusj.Vi har flere alternativer å velge mellom. Tradisjonell løsning eller minimalistisk glass med svarte profiler, uten et klassisk dusjkar, dvs. veldig fasjonable dusjløsninger? Sistnevnte er hovedsakelig valgt av tilhengere av minimalisme og ... beundrere av upåklagelig orden. Walk in løsninger består kun av glassruter med svarte profiler - det er ingen ekstra bevegelige elementer her. Dette gjør at du kan holde dusjen ren uten problemer. En svartdusjløsning uten dusjkar vil utvide badet optisk, så det er også egnet for små rom.
Uansett hvilken dusj vi bestemmer oss for, en veldig viktig ergonomisk og velvalgt måte å komme inn på. Det kan være en dusj med en hjørneinngang eller en inngang på den ene siden - faktisk avhenger alt av de romlige begrensningene på badet. Det skal huskes at badet skal være funksjonelt og bruk av dusjen bør være bekvem. Døren til dusjen kan svinge eller skyve - det første alternativet fungerer i mindre rom. SanSwiss tilbyr en tilpasset dusj som passer ditt rom - og den ideelledusjen med svarte profiler kan opprettes i vår konfigurator, hvor du kan spesifisere formen på dusj, inngangstype og valg bare profiler.
Se alle blogginnlegg