Cookies
Bekreft mine valg
Tillat alle

Avvis alle

Dusjhjørne uten dusjkar

Kan 2021
En dusj lar deg spare mye plass på badet, samt å få et raskt bad med mindre vannforbruk enn når du bruker badekar. Hver dusj har imidlertid forskjellige egenskaper og kan se annerledes ut. En av løsningene som er tilgjengelige er en dusjløsning uten dusjkar.

Når du planlegger å installere en dusj på badet, er det en del du må ta hensyn til

Dusjhjørne rett på gulvet - fordeler

Ved å velge dette alternativet kan du få et interessant bad i en moderne eller minimalistisk stil. En dusjløsning uten dusjkar har mange fordeler. Det elegante utseendet er absolutt bemerkelsesverdig. Med et lineært avløp kan dusjen være av hvilken som helst størrelse med samme fliser som på hele badet. Det gir gode variasjonsmuligheter og er en av de største fordelene.

I tillegg er det veldig enkelt og trygt å komme inn og ut av dusjen. Dette er spesielt viktig for barn eller mennesker med mobilitetsproblemer.

Frihet når det gjelder dimensjoner, gjør at en dusjløsning fungerer godt på et lite bad , og i et stort, der det er plass til for eksempel en dobbel dusj. Med så mange fordeler, er det noen vesentlige ulemper her?
Dusjhjørne uten dusjkar

Eller kanskje dusjhjørne med dusjkar?

Først og fremst er et dusjhjørne med dusjkar mindre problematisk å installere på et bad med ferdig avløp hvor man ikke vil ta opp hele gulvet ved en eventuell renovering.
Det er mulig å tilpasse høyden på dusjkaret til dine egne behov i et moderne og stilfullt design.

Innovative løsninger fra SanSwiss

På SanSwiss sin web side kan du finne en rekke interessante design. De preges ikke bare av utmerket håndverk , men også av at de er ultraflate. Når det gjelder komfort, er det å sammenligne med en lineær avløp å komme inn i en dusj med et slikt dusjkar, noe som er en utvilsom fordel. Samtidig har de foreslåtte modellene en av de største fordelene med dusjkar - de krever ikke en generell renovering av badet. SanSwiss dusjkar har uvanlig design som vil gi interiøret attraktivitet og understreke dens karakter.

WALK-IN- kabinetter er et like interessant og veldig godt alternativ. Dette er essensen av stil. Det er et åpent dusjhjørne uten dør, men glatte glassplater. Det er minimalisme, modernitet og eleganse i sin reneste form, og selve installasjonen er rask og enkel.
Se alle blogginnlegg