Cookies
Bekreft mine valg
Tillat alle

Avvis alle

DUSJLØSNING MED SKYVEDØRER – HVA PASSER HOS DEG ?

november 2019
Den beste løsningen for ditt baderom avhenger av dine behov og hva du faktisk har plass til. En dusjløsning er noe du velger som varer en del år. Bruk derfor litt tid på hva som passer deg best.

DUSJLØNING MED SKYVEDØR( DØRER ) – FORNUFTI

Den største fordelen med denne type dusjløsning er plass besparelse. Vi var innom dette i artikkelen om « Baderom med skråtak «. Har du et lite baderom er uten tvil skyvedører den beste løsningen, da du ikke bør tenke på plass ut i rommet til dører som skal åpnes og lukkes. Du kan plassere et møbel eller hyller helt inntil, bare du har ok tilgang til dusjen.

Et annet argument er at den er lett og holde ren. Dersom du ønsker et dusj kar er dette en god løsning om du ikke ønsker vann direkte på gulvet.

En dusjløsning med skyvedører i matt glass eller glass med dekor er med på å gjøre dusjen litt mer adskilt fra for eksempel toilett sonen. SanSwiss dusjvegger kan bestilles med vedlikeholdsbestandige i mange stilige design. Velg selv.

RENHOLD

Ethvert glass produkt fremstår best når det er godt rengjort. Regelmessig rengjøring er viktig, til tross for at alle produkter fra SanSwiss er belagt med AQUAPERLE polymer belegg som gir mindre flekker og vannet renner lettere av glasset. Dette forenkler renholdet i år etter år.
Se alle blogginnlegg