Cookies
Bekreft mine valg
Tillat alle

Avvis alle

DUSJLØSNING RETT PÅ GULV

september 2020
Et bad med dusj uten dusjkar er en løsning som kan brukes på små bad eller i store, romslige omgivelser. Hvilken velger du - walk-in eller innfelt? Hva bør du vite om dusjkabinetter uten dusjkar? Her finner du den viktigste informasjonen - sjekk den ut!

En dusjløsning uten dusjkar er en idé for et moderne og komfortabelt bad. Moderne husdesign og baderomsinnredning er basert på minimalisme og løsninger uten unødvendige strukturelle elementer. En dusj uten dusjkar kan ha hvilken som helst form: rektangulær, firkantet, halvcirkelformet eller trekantet. Det som er viktig er at en dusjløsning uten dusjkar monteres direkte på fliser. En slik løsning krever installasjon av avløp i gulvet og å lage en skråning i gulvet.
DUSJLØSNING RETT PÅ GULV

Dusjhjørne

Dusjløsningen kan skreddersyes til dusjområdet. De kan være laget av herdet glass eller plast. Åpne og plassbegrensende løsninger kan installeres i nisje eller i hjørnet av badet. De plasseres direkte på gulvet. De har ingen føringer, dører eller ruller. Dette er en billig måte å utstyre badet på. Les mer om fordelene og fordelene ved denne løsningen i vår guide til hytter.

Innfelt dusjløsning

Dusjpaneler er en god løsning for blant annet hytter. De kan være laget av aluminium eller plast og skiller seg fra dusjsystemer ved at de har ekstra massasje dyser..

Vi har et bredt spekter av dimensjoner, takket være at vi enkelt kan tilpasse parametrene til inngangsdøren til de tekniske mulighetene til ditt bad. I tilfelle avfasninger eller ujevnheter i veggene, har vi muligheten til å bestille døren til en bestemt størrelse. SanSwiss tilbyr sine kunder teknisk støtte og tilpasning av installering til ditt individuelle behov.

Et godt valg

Moderne dusjhjørne uten dusjkar er fri for strukturelle elementer som føringer, ruller og hengsler. De er preget av enkel form. Vannavløpet er installert i gulvet og kan nesten ikke merkes, f.eks. innkapslet i keramiske fliser, som smelter sammen med interiøret. Avløp installert i gulvet kan være lineært, spisst eller buet, og det omkringliggende gulvet skal ha et bevart avløp som vil muliggjøre effektiv drenering av vann inn i avløpsrørene. Ved å gi opp dusjkaret får vi et brukervennlig dusjområde, spesielt for barn og eldre. Gulvet er fritt for arkitektoniske barrierer og skaper en jevn overflate på hele badet , noe som gjør rommet optisk større.Enkelt å holde rent.
Se alle blogginnlegg