Cookies
Bekreft mine valg
Tillat alle

Avvis alle

EN DUSJLØSNING OG BADSTUE

september 2020
EN DUSJL?SNING OG BADSTUEEn dusjløsning og en badstue i et og samme rom velges av stadig flere. Badene våre er oftere små, luksuriøse SPA! Damp eller tørr badstue? Hydromassasje eller vannpisker? Hvis du tenker på å lage et avslappende hjørne på badet ditt, kan du lese vår korte guide til badstue kombinert med dusjløsnng..

Dusjrom og badstue? Ja! Her er det kun fantasien som setter begrensinger.

Dusjløsning og badstue – ditt eget hjemmespa

Helse effekten av badstueer bevist allerede i antikken - et opphold i badstuen har en positiv innvirkning på stemningen, så vel som på tilstanden til huden og det kardiovaskulære systemet. Mange er ivrige etter å dra nytte av fordelene med badstuen, og i dag trenger den ikke å være forbundet med en tur til SPA-huset - en romslig, moderne dusjsone i ditt hjem er nok! Hvordan ordne ditt eget hjem SPA ? Les guiden vår om dette emnet.
EN DUSJLØSNING OG BADSTUE
Hva vet du om badstuen? Hva er typene? I den finske badstuen er det ikke uvanlig at temperaturen når 100 grader Celsius, mens luftfuktigheten er veldig lav (10 prosent). Den mest kjente typen er imidlertid den våte badstuen, Romersk sauna , som har en luftfuktighet på opptil 100 prosent. Effekten av denne varianten av badstue er å øke luftfuktigheten ved å helle vann over oppvarmede steiner. Temperaturen i den våte badstuen skal være omtrent 45-60 grader Celsius. En helt ny moderne type er infrarød sauna . Basert på monterte lysemitterende punkter, preges det av både lav luftfuktighet - 25 prosent og lav temperatur - 60 grader Celsius.

Uansett hvilken type badstue vi velger, ved å bruke det brede markedstilbudet, er det viktig hvordan og hvor vi plasserer den. Det moderne, passende store dusjkabinettet, laget av materialer av høyeste kvalitet, oppfyller alle kriterier - det er fuktbestandig, tett og varmes ikke opp for raskt . SanSwiss har skapt dusjhjørne og dusjkar i eller over 35 år, som er kjent for sin kvalitet, nøye utførelse og tidløse design.

Dusjhjørne med boblebad og badstue

Badet er en komfortsone, vår daglige luksus, så vi vil at det ikke bare skal være et grunnleggende hygienisk rom, men også et estetisk, komfortabelt rom, som gir deg muligheten til å slappe av etter en hard dag. I følge fysioterapispesialister har noen få minutter daglig vannmassasje en avslappende effekt på kroppen vår, det kan også lindre irriterende plager i ryggraden og leddene , forbedre stemningen i tilfelle migrene og søvnløshet og forbedre stemningen. Derfor frister muligheten for å oppleve fordelene med boblebad på ditt eget bad av flere og flere mennesker.

For å bruke den, er det bare å installere et dusjpanel i dusjkabinettet . Dusjpanelet er et komplett, klart til å henge på veggenheten. På panelet, bak som det er tilkoblinger til vannforsyningssystemet, er det installerte dyser, ventiler og ofte forskjellige tilleggselementer (håndtak, hyller, såpekasse, høytalere osv.).

Slike paneler har mange fordeler:
  1. de gir flere typer massasje ,
  2. de kan utstyres med en badstufunksjon ,
  3. ha et moderne, estetisk utseende ,
  4. ta liten plass .

Dusjpanelet kan kjøpes når som helst og installeres i en eksisterende løsning i stedet for et tradisjonelt dusjsett.

Mange bestemmer seg for å kjøpe et eget dusjløsning og et boblebadpanel. Dette er en god løsning for folk som bryr seg om høyeste kvalitet. Det som er viktig er at et eget panel vil være perfekt forløsninger uten dusjkar - det kan monteres på veggen og selve løsningen vil bare bestå av glassruter.
Se alle blogginnlegg