Cookies
Bekreft mine valg
Tillat alle

Avvis alle

Et moderne loftbad - hvordan ordne det?

september 2020
Et moderne loftbadEt loftbad er en drøm for mange, ikke bare eiere av romslig interiør i postindustrielle bygninger. Hvordan ordne et loftbad? Er det mulig å prøve denne stilen på et lite sted? Les guiden vår!

Et loftbad er svaret på behovene til elskere av stram, minimalistisk stil, som allerede har vært i interiøret vårt for godt. Loft er definitivt forskjellige fra varme og koselige arrangementer, som fremdeles dominerer mange leiligheter. Imidlertid kan betong, murstein og støpejern også se veldig stilig ut og industriell design kan være synonymt med god smak og smak.

Loftbad - hvordan ordne det?

Valget av stil på badet er grunnleggende. Spesielt beslutningen om å innrede et loftbad bør tas på et tidlig stadium av interiørdesign, fordi denne stilen er preget av å blotte strukturelle elementer som ofte er skjult i andre interiørstiler. Et moderne loftbad skal ha synlige taksøyler og bjelker, utsatte fragmenter av veggen eller installasjoner som stikker ut fra veggen. Loftets  stil er betongoverflater (eller betong-stil), rå finish, grå sement og minimalisme. Det er best å lete etter inspirasjon i fabrikker. Hva skal jeg velge?
Et moderne loftbad - hvordan ordne det?
Midt punktet i hvert eneste baderom er badekar eller dusjhjørne. I et loftinteriør vil stilen og materialet den er laget av være spesielt viktig. BLACK LINE er et samleobjekt av SanSwiss dusjhjørner med industrielle elementer i matt sort . Det er en perfekt kombinasjon av maksimal funksjonalitet av produktet med minimalistisk estetikk av formen. En slik dusjløsning i et loftinteriør vil se bra ut - spesielt med en åpen  walk-in-modell , som er assosiert med åpenheten og stram karakter av postindustrielt interiør.

Når du har et så sterkt og stilistisk distinkt punkt på baderommet, er det nok å komplementere det med passende elementer: et loft baderoms møbel , som kombinerer metall og tre, industriell belysning , for eksempel Eden lyspærer hengende på kabler, og mikrobetong eller sement teksturert eller tegllignende fliser for veggbehandling. På denne måten kan det opprettes et loftbad selv i en vanlig boligblokk !

Et lite loftbad - er det mulig?

Loftstilen ble født på 1950-tallet, i USA. Som et resultat av lavkonjunkturen, avsluttet mange selskaper sin virksomhet på det tidspunktet, som etterlot tomme lager, fabrikker og produksjonshaller. Leietakerne ble kunstnere som skapte fra store, rå, tomme rom med leiligheter, studioer og utstillingsrom. En slik kunstner var Andy Warhol, som grunnla Silver Factory i lokalene til en tidligere hattefabrikk.

Vi er imidlertid ikke alle heldige nok til å ha et høyt interiør i den tidligere fabrikkhallen. Betyr dette at vi skal gi opp drømmen vår om et elegant, minimalistisk loftbad ? Absolutt ikke!

Et lite loftsbad , hvis vi tenker godt på prosjektet, vil være både funksjonell og estetisk komplement til en leilighet i industriell stil. På en liten plass er dusjlsning absolutt det beste valget . Sjekk ut vår industrielle dusjkabinettguide.

I et lite loft-interiør er disiplin og oppmerksomhet på minimalisme viktig. Den uttrykksfulle formen for dusjkabinettet skal være midtpunktet i loftet i badet, uten overflødig tilbehør. Et av de moderne etterbehandlingsmaterialene - mikrobetong, som vil gi et lite bad et rått og minimalt utseende - vil fungere bra her.
Se alle blogginnlegg