Cookies
Bekreft mine valg
Tillat alle

Avvis alle

FARGE PÅ BADEROMMET

desember 2019
Det å velge rett farge på baderommet er svært viktig. Det koster å bygge nytt eller renovere. Før du bestemmer deg, tenk igjennom hva du liker og hva som vil fungere hos nettopp deg. Avstem valget med dine forventninger og ta hensyn til rommets egenskaper spesielt relatert til plass.

LYSE BADEROMSFARGER

Det vanligste valget er lyse baderoms farger som nøytralt hvit, beige eller grå. Denne fargetypen bidrar optisk til å forstørre baderommet og gjør det enklere å velge tilbehør avhengig av sesong eller til å skifte det ut. Du kan selvsagt velge en sterke fargetone på en vegg nettopp for å lage kontrast og skape et blikkfang. Tapet med mønster eller en iøyefallende plakat eller bilde.
FARGE PÅ BADEROMMET
På det fargede badet anbefales SanSwiss dusjer uten ramme som for eksempel serien ANNEA. Dusjer fra denne serien er enkle i sin form og helt i tråd med siste design trender på baderommet. De vil ikke virke dominerende på et lyst og trivelig bad.

Leter du etter inspirasjon, sjekk ut baderom i japansk stil Nøytrale nyanser og minimalt med tilbehør.

MØRKE BADEROMSFARGER

En annen trend i mange år har vært mørke farger på baderommet. Bør kun benyttes i større baderom, elegant og imponerende. Et hyppig valg er klassisk sort enten på vegger eller interiør. Sort badekar, servant eller dusjvegg tiltrekker seg oppmerksomhet. SanSwiss dusjvegger fra SOLINO BLACKLINE serien er et perfekt valg for mørke bad, sort med jevn finish gjenspeiler den modernistiske  atmosfæren på baderommet.

Sjekk ut baderommet i New York Style Definitive farger og sofistikerte detaljer tiltrekker oppmerksomhet.
Se alle blogginnlegg