Cookies
Bekreft mine valg
Tillat alle

Avvis alle

GLAMOR BAD – NYTTIGE IDEER

august 2020
GLAMOR BADSelv om det noen ganger er assosiert med typisk feminint interiør i boudoir-stil, har glamourstil mange ansikter. I dag snakker vi om hvordan du ordner et glamourbad slik at det vil glede øyet, men også være komfortabelt.

Et glamourbad trenger ikke å være svart og hvitt, selv om det er en hyppig og populær kombinasjon. Akkurat som på et elegant bad, er det verdt å finne en dominerende farge og velge resten av interiør rundt det. Hvis du bestemmer deg for svart og hvitt, kan du også bli inspirert av en New York-stil bad, men velg et kraftigere tilbehør.

DUSJ OG BADEKAR I GLAMOR BAD

La oss starte med de viktigste tingene på hvert bad. Som vanlig foreslår vi at du velger det største dusjhjørnet som er mulig å passe inn i rommet - komfort er veldig viktig. Ta deg tid til å velge dusjløsning - vær oppmerksom på ikke bare formen eller måten du åpner den på, men også mulighetene for personalisering , f.eks. dekor og andre elementer, som vil gjøre badet ditt enestående.

Badekaret må også være unikt - kanskje frittstående, med eller uten løveføtter eller rundt eller ovalt gjerne dekorert med en mosaikk.

MØBLER PÅ GLAMOR BADET

Bruk gjerne møbler med dekor elementer, eller andre funksjonelle møbler. Kanskje en iøynefallende lenestol eller en kleshenger i retrostil? Husk at både tre og stoff må være riktig impregnert  for å motstå fuktighet på badet.

DETALJER OM GLAMOR BADET

Selv om kombinasjonen av gull og sølv ikke lenger anses som en feil i interiørdesign, oppfordrer vi deg til å bare velge en av disse to fargene . Dette vil også gjøre valg av tilbehør enklere. Minimalisme er ikke tilrådelig her: vegglamper, plafonds, speil i iøynefallende rammer - gå for det. Når du velger håndklær, kan du gå for sterke farger: hvite, nøytrale vil se malplassert ut på et slikt bad.

Ikke alt må være super alvorlig - en eller to morsomme detaljer vil tilføre interiøret letthet og vise at denne stilen bare er morsom for deg. En gyllen figur av en lubben enhjørning, et portrett av en kronet katt et sted på veggen, eller kanskje kunstige blomster i en krystallvase? Husk at glamourbadet skal like deg og være for deg.
Se alle blogginnlegg