Cookies
Bekreft mine valg
Tillat alle

Avvis alle

Grønt bad etter 2022-trendene

august 2022
Gr?nt badBadet skal være avslappende og beroligende. Alle ønsker å forlate badet avslappet etter å ha avsluttet en lang dag med dusj.  Et velvalgt fargevalg vil lette det, og ingen annen farge beroliger sansene så mye som grønt. Hvordan innlemme det i interiøret slik at badet følger de nyeste trendene?

Grønn er forbundet med natur, skog og vegetasjon. Det er velkjent at tilstedeværelsen i interiøret beroliger og fremmer avslapning. Selv om denne fargen har blitt brukt i interiør i lang tid. I 2017 ble skyggen "Greenery" valgt som årets farge, og det var da grønt ble en mer vanlig brukt farge på badet. I år, blant trendene vi kan finne jordens farger, så grønn, å være en av dem, vil lett hjelpe oss med å skaffe et trendy interiør.

Innhold
  1. Grønt bad er ikke alltid det samme
  2. Grønt bad – totalt utseende inspirasjon
  3. Hvitt og grønt bad – en universell løsning
  4. Tidløs kombinasjon med gråtoner

Grønt bad er ikke alltid det samme

Det er mange nyanser av grønt, og avhengig av hvilken farge investoren bestemmer seg for, kan et grønt bad enten imponere med eleganse og raffinement eller fortrylle med friskhet. Smaragd, lime, mynte og flaskegrønn er bare noen få eksempler på nyanser vi kan velge mellom. Grønn er en av de naturlige og nøytrale fargene som kan se bra ut solo, så det kan være den eneste fargen vi bruker i interiøret, men det vil også fungere bra som et tillegg til mange andre farger. Så hvis investoren er usikker på om de vil at hele badet skal være grønt, kan de ganske enkelt velge grønt tilbehør. Her er noen ideer om hvordan du dekorerer interiøret ved hjelp av denne fargen.

Grønt bad – totalt utseende inspirasjon

Denne løsningen passer for folk som liker enkelhet og minimalisme. I dette tilfellet vil spørsmålet om å velge tilbehør eller andre farger helt forsvinne fordi alt vil være i forskjellige nyanser av grønt.  Til tross for utseende trenger ikke slikt interiør å være kjedelig i det hele tatt.  De som ønsker å lyse opp og optisk forstørre plassen, bør fokusere på lysegrønne nyanser.  Jasmine og celadon farger vil introdusere lyshet og friskhet. På den annen side vil mørkegrønn bad skape glamorøs stil, som er full av raffinement. For å sikre at flaskegrønn og malakitt ikke er overveldende, bør vi vurdere å legge til hvite eller gullfunksjoner. Et grønt bad med tre vil også se nydelig ut.  Årets trender antyder botanisk tema for badet, hvor fliser kan dekoreres for eksempel med monsterablader.
Grønt bad etter 2022-trendene

Hvitt og grønt bad – en universell løsning

Selv om et bad som er grønt fra gulv til tak gjør et godt inntrykk, liker ikke alle et totalt utseende. Heldigvis går grønt bra med andre farger. En av dem er den tidløse og universelle hvite. Hvit vil være den perfekte bakgrunnen og vil harmonisere vakkert med for eksempel mørkegrønne keramiske fliser. Hvit i seg selv er en kul farge, så det er verdt å utfylle det med oppvarming av tre eller potteplanter.

Hvis investoren ønsker å få et moderne stilinteriør, vil et hvitt og grønt bad der tradisjonelle nyanser av grønt erstattes med energisk kalk være et godt alternativ, men siden det er en levende farge og overskuddet kan være slitsomt, bør det okkupere et lite område eller ta form av tilbehør.

Tidløs kombinasjon med gråtoner

Etter sammensetningen med hvitt er det den andre universelle løsningen.  Betong, grafitt og grå fliser er det designere har ansatt i flere år nå. De vil se bra ut i loft, modernistisk og moderne interiør.  Dessuten er de en perfekt match for grønt.  Dypgrønn kombinert med mørk grafitt vil skape et eklektisk interiør. For å utfylle dette arrangementet kan vi bruke mer glass og krom. På den annen side vil lyse nyanser av grått med jasmingrønn få badet til å føles lett og atmosfærisk. Hvis det grå og grønne badet ser for mørkt eller dempet ut, vil tilbehør i livlige nyanser av grønt hjelpe. For eksempel er de i limegrønn bare perfekte.

Hvilket tilbehør å velge for et grønt bad?

Det er ikke noe imponerende arrangement uten matchende tilbehør, og avhengig av resultatet vi ønsker å oppnå, må vi velge noe annet.  Tredekorasjoner er allsidige og they går alltid bra med grønt, uansett hvilken stil arrangementet er i.  Når det gjelder glamorøs stil, vil forgylte og blanke elementer se vakre ut her. Med industriell stil er det verdt å prøve å legge til litt murstein, og med moderne stil - mye glass. Fotografi bakgrunnsbilder vil også fungere veldig bra.

Hva hvis vi ønsker å bruke grønn som dekorasjon bare og bruke den til å live opp et bad som er svart, grått eller i eny annen color?  Selv små innslag av grønt er nok da og atmosfæren i hele interiøret vil endre seg. Grønt skap, oppbevaringsbeholdere, håndklær eller plantemotiv på malerier er bare noen av de velprøvde og pålitelige forslagene, for når det gjelder ideer, er det mye mer av dem.
Se alle blogginnlegg