Cookies
Bekreft mine valg
Tillat alle

Avvis alle

Gulldusj, og hvordan innlemme gull på badet

desember 2021
Gyldent tilbeh?rGull er forbundet med rikdom og prestisje, og dette materialet var verdifullt allerede i oldtiden. I de senere år er gull hver gang mer populært i interiørdesign. Så, hvordan blander du det inn i baderomsinnredningen for å få det til å se stilig og elegant ut?

Gull vil se fantastisk ut i en ordning forutsatt at det er i et  passende beløp. Siden gull er ganske spesifikt, så lenge det bare vises i tilbehør og beslag, vil det se bra ut, men når det først er for mye av det, kan arrangementet grense på kitsch. Så, hvordan innlemme gull i innredningen for å få det til å se fantastisk ut?

Det er ingen tvil om at gull er stilig, men ikke alle av oss ville gå for det. Det er noe som dristig, åpent for nye trender folk ville velge. Når du bestemmer deg for denne fargen, bør vi huske at den ikke skal dominere badet. Hvis vi vurderer gullfliser, kan det være lurt å velge å sette dem bare på en vegg, i stedet for dem alle, men selv da kan vi innse at det fortsatt er for mye av det. En interessant effekt kan oppnås, derimot, ved å plassere på veggene bare en stropp eller et mønster laget av gullfliser. De vil også se spennende ut ved vasken eller dusjen. Gullbeslag er også en anbefalt løsning.

De fleste dusjkraner og skyvedører  kommer i tradisjonell sølvfarge, og noen av dem kommer i svart. Imidlertid er en gulldusjkran veldig original, og dette alene kan oppmuntre deg til å vurdere dette valget. Det er viktig å huske at innredningen skal være konsistent, så  hvis vi har en gullkran på badet, anbefales det at dusjsettet eller skyvedørs profilene er i samme farge.

Innhold
  1. Hvilken designstil vil gullbeslagene fungere best i?
  2. Gull dusj sett - funksjonelle beslag og original dekorasjon
  3. Gullbeslag kombinert med belysning

Hvilken designstil vil gullbeslagene fungere best i?

En gulldusj eller kran er først og fremst forbundet med barokkstilen, som er preget av rikdom og prakt, men sannheten er at gull vil fungere bra i nesten enhver kjent designstil. Den vakre glansen vil blande seg perfekt med moderne glam-utseende, og den varme tonen vil legge til hygge til industrielle interiørrom, hvor betong dominerer. Det vil også fint utfylle bad ferdig i en moderne og minimalistisk stil.

Gull dusj sett - funksjonelle beslag og original dekorasjon

Hvis man bestemmer seg for å gå for gullbeslag, kan de være sikre på at det vil utgjøre et viktig dekorativt element i interiørrommet. Siden gull blir stadig mer populært, lager produsentene sine produkter også i denne fargen.

Hvis du har en dusj på badet ditt, er det verdt å velge et gulldusjsett. En hånddusj i denne fargen er imponerende alene, men for å fullføre effekten kan du velge en dusjkabinettmodell med gullrammefinish.  Du finner  GOLD LINE modeller i SanSwiss tilbud. Et slikt kabinett vil tiltrekke seg oppmerksomhet rett fra terskelen! Gull vil se bra ut ikke bare på kjøpsdagen, men takket være en forsiktig produksjonsprosess vil den ikke falme selv med langvarig bruk.

Gullbeslag kombinert med belysning

Den typen belysning som brukes utgjør et ganske viktig element i ethvert interiørrom. Det lar oss understreke karakteren av det indre rommet, og gullbeslag vil få det til å glitre imponerende. Det beste alternativet er å fokusere på lysarmaturer som gir varmt lys. Når det faller på gullelementer, vil badet se varmt, romantisk  og naturlig ut samtidig.

Hva vil et gulldusjsett se best ut med?

Gull går bra med hvite, svarte,brune, grå og andre ofte brukte flis nyanser. Hvis gull er kombinert med hvite eller pastellfarger, for eksempel pastellrosa eller himmelblå, vil badet optisk forstørres, noe som betyr at denne løsningen vil fungere perfekt i mindre rom. I større bad kan et interessant resultat oppnås ved å bruke gull som et supplement til et interiørrom der mørkere og dypere farger, som burgunder eller flaskegrønn, dominerer. Selv om en kombinasjon av gull og sølv er uvanlig, og det kan virke som om de ville kollidere, når de ble sammenstilt dyktig, ville de utfylle hverandre.

Og hva med etterbehandlingsmaterialene? Med så mange alternativer tilgjengelig i disse dager, har ikke alle keramiske fliser alene på badet. Den gode nyheten er at gullbeslag vil se bra ut med alt; Det kan utfylle et interiør som har betong, marmor, tre eller glass, for eksempel.
Se alle blogginnlegg