Cookies
Bekreft mine valg
Tillat alle

Avvis alle

HJEMMESPA

november 2019
Det er alltid en glede å kunne slappe av og kose seg hjemme. Hjemmespa er en fantastisk løsning for de som liker å ta vare på seg selv. Hvordan skal du så få dette til ?

DUSJ I HJEMMESPA

SPA er ofte synonymt for mange med et badekar fullt av vann og skum. SPA er en forkortelse av «sanus per aquam» eller på norsk ; helse gjennom vann. Ofte kan lange bad i varmt vann og med ulike essenser tilsatt virke negativt på huden. Derfor anbefaler vi en elegant dusjløsning fra SanSwiss - om mulig med en stor regndusj og gjerne med massasjefunksjon sentralt plassert i baderommet.

Du kan ta en varm, avslappende dusj eller en oppfriskende, kald dusj.  Mens du dusjer kan du benytte en peeling/skrubbekrem og deretter dusje det av og  gjerne tilsette næringsrike oljer eller balsam i håret.

LYS I HJEMMESPA

I stedet for vokslys med åpen flamme, kan kanskje led stiper/ led lys med farger være tingen. Disse kan integreres i tak/vegg konstruksjon eller være frittstående lanterner eller lignende.

KOSMETIKK I HJEMMESPA

Mange brands tilbyr bade/dusj kosmetikk. Det være seg olje esssenser eller sensuell body lotion. I SPA kan du ofte fornemme lukten av orientalsk aroma, patchouli eller ylang-ylang, fantastiske dufter som virker avslappende og ikke å forglemme sitron grass, eukalyptus eller verbena. Test ut og finn din favoritt duft. Nyt SPA følelsen.
Se alle blogginnlegg