Cookies
Bekreft mine valg
Tillat alle

Avvis alle

Hva slags glass å velge for en dusj?

oktober 2021
GlassDet er ingen tvil om at en glassdusj ser mye bedre ut enn en i plast. På grunn av det faktum at produsenter bruker forskjellige typer glass, oppstår det imidlertid mange spørsmål.

Et av de viktigste spørsmålene investorer stiller er utholdenhet. Det ser ut til at glasset er skjørt og dusjen må brukes veldig nøye for ikke å skade det. Ingenting kan være lenger fra sannheten. Glasset til dusjkabinettet er ikke laget av vanlig glass. Hva bør du vite og hvordan du velger riktig dusjglass?

Innhold
  1. Glass til dusjkabinett: hva du skal se etter
  2. Hydrofobt belegg: sørg for at glasset alltid skinner
  3. Fordeler med en glassdusjhytte

Glass til dusjkabinett: hva du skal se etter

Ved produksjon av glass til dusjkabiner  brukes bare sikkerhetsglass (herdet glass) .  Det er opptil fem ganger mer motstandsdyktig mot bøyning og fire ganger mer motstandsdyktig mot plutselige temperaturendringer enn vanlig ikke-herdet glass. Det er ekstremt vanskelig å skade eller knuse dusjglasset. Hvis det skjer, trenger du ikke å bekymre deg for din egen sikkerhet og sikkerheten til dine kjære -  glasset bryter inn i mange små stykker med stumpe kanter som ikke vil skade noen.

Det du trenger å være oppmerksom på er kantene, som er de mest sårbare for skade. Mikrodefekter som vises på kantene kan forkorte glassets levetid, derfor er kvaliteten på behandlingen svært viktig. Ved å velge SanSwiss tilpassede dusjskjermer, er investoren garantert et bad utstyrt med en dusj med glass av høy kvalitet, som er i tråd med den europeiske sikkerhetsstandarden EN 12150-1:2000.

Før du kjøper, er det også verdt å se på tykkelsen, som vanligvis er i området 4-10 mm. Tykkelsen varierer avhengig av byggingen av dusjen. Ved å velge produktene til en god produsent, kan du være sikker på at optimale parametere ble brukt. Det tykkeste herdet glass brukes i rammeløse og Walk-In dusjer. Til tross for at det er tyngre, er glasset veldig solid, og du trenger ikke å bekymre deg for at glasset vil gå i stykker.

Hydrofobt belegg: sørg for at glasset alltid skinner

Glass ser bra ut når det er rent. Inntil nylig var rengjøring av dusjkabinettet plagsomt, og stygge flekker ville danne seg på glassoverflaten. Nå kan du unngå dette og velge en dusj med et spesielt hydrofobt belegg. Dette er standard i SanSwiss glass dusjkabinetter, noe som gjør rengjøring veldig enkelt.

I en dusj, hvor glasset ikke har et ekstra beskyttende belegg, strømmer vann i bekker og akkumuleres deretter i mikrohuler. Over tid er avleiring vanskelig å fjerne. AQUAPERLE-belegget får vannet til å renne ned glasset i form av dråper, og forhindrer dermed dannelse av avleiringer. For å gjøre det enda enklere å holde hytta klar, bruk en tetning til dusjhytter.
Hva slags glass å velge for en dusj?

Fordeler med en glassdusjhytte

Glassdusjavlukker blir stadig mer populære på innenlandske bad på grunn av deres mange fordeler. Først av alt er de ekstremt holdbare og motstandsdyktige. Ved å velge et førsteklasses produkt, kan du være sikker på at det ikke vil være riper eller sprekker på glasset, og at det vil se ut som nytt i lang tid.  Glass er elegant og stilig,det vil understreke skjønnheten på badet og legge til karakter. I motsetning til dusjhytter der dørene er laget av plast, er glass estetisk. I tillegg kan hvert element i hytta - glass, profiler, kontakter utformes separat, og som et resultat vil dusjen være en integrert del av designet.
Siden de skreddersydde glassdusjrutene kan skreddersys etter dine behov, vil dusjkabinettet være den størrelsen badet ditt tillater. Det vil bli en integrert del av det.  Rengjøringsproblemet  bør heller ikke overses. Det er best å umiddelbart investere i en modell med AQUAPERLE-belegg, noe som vil sikre at glasset som brukes til dusjkabinen alltid vil skinne uten striper eller flekker. Det er en eksepsjonell komfort og bekvemmelighet som alle vil sette pris på.

Glassmønstre i dusjen

Glass er et veldig grasiøst materiale, så et glassdusjkabinett kan se annerledes ut hver gang. Den grunnleggende forskjellen er glassruter, som kan være gjennomsiktige, glatte, matte eller mønstrede. Det vanligste valget er glatt, gjennomsiktig herdet glass. Det er universelt, elegant og moderne.  Det lar deg visuelt forstørre badet og gir inntrykk av romslighet. En annen interessant løsning er silkscreen, og mønstrene kan tilpasses utformingen av badet. Slike dekorasjoner vil sikkert legge til en unik stil til rommet.

Bare ta en titt på SanSwiss-tilbudet for å se en rekke glassalternativer. Det er dusjglasset som mest påvirker utseendet til hele hytta. SanSwiss ønsker imidlertid å møte kundenes behov så mye som mulig, og du kan velge ikke bare glassets type og mønster, men også fargene på profilene. Flere primærfarger og spesielle farger er tilgjengelig.
Se alle blogginnlegg