Cookies
Bekreft mine valg
Tillat alle

Avvis alle

HVILKET DUSJHØRNE ER DET ENKELT Å RENGJØRE ?

august 2020
Det vakreste badet mister utseendet hvis dusjhjørnet har striper og spor etter såpe, badegel eller sjampo. Dessverre er det få som liker å rengjøre huset. Det er derfor det er verdt å velge en dusjløsning som er enkel å rengjøre helt fra design stadiet.

AVGJØRENDE DESIGN

Steder hvor, etter fordampning, kalk, støvpartikler og kosmetiske rester er vanskelig å fjerne, er de vanskelig tilgjengelige profilfuger, rulleføringer i kabinen med skyvedører og andre « kriker og kroker «. Hvis det er mulig, er det smart t å velge Walk In dusjløsninger - SanSwiss tilbyr flere dusin modeller i ulike kolleksjoner. I tillegg er løsningene våre utstyrt med et bredt spekter av muligheter som letter rengjøring . I skyveløsninger er det et dørfrigjøringssystem, og i hengslede varianter  er hengslene i flukt med overflaten av glass fra innsiden, noe som gjør det enkelt å rengjøre.
HVILKET DUSJHØRNE ER DET ENKELT Å RENGJØRE ?

AQUAPERLE – ENKELT RENHOLD

Et annet potensielt problem er det store glasset, en naturlig ting i ethvert dusjhjørne. Det er veldig enkelt å få striper her. Løsningen er å velge hel eller delvis dekor på glasset - det kan være dråper, vertikale linjer eller et rutenett, eller til og med et tre gren mønster . Alle tilgjengelige glassvarianter og profiler fra Sanswiss finner du på vår hjemmeside. I tillegg er det verdt å huske at overflaten på glasset er beriket med et slitesterkt Aquaperle-polymerbelegg , som forhindrer oppbygging av avleiringer og gjør det lettere å holde dusjen ren.

RENGJØRINGS MIDDEL

Selv om det er mange titalls preparater som tilbys, er det verdt å huske at vaskemiddel med slipe middel kan etterlate riper på glasset. Glasspreparater er en mye bedre ide. For SanSwiss dusjhjørner, spesielt de med Aquaperle-systemet, har vi laget en serie med trygge rengjørings- og pleieprodukter. Vi beskriver dem i delen "rengjøring og vedlikehold".
Se alle blogginnlegg