Cookies
Bekreft mine valg
Tillat alle

Avvis alle

Hvitt bad - det dreier seg om tilbehør

januar 2021
Hvitt badHvite bad er igjen populært. Selv om det høres så enkelt som mulig og kanskje litt kjedelig ut, trenger det ikke være slik. Hvitt, klassisk bad er lett og like, spesielt hvis atmosfæren er skapt av nøye utvalgte tilbehør.

Innhold
  1. HVITT FOR MINIMALISTER
  2. IKKE FARGE, MEN TEKSTUR
  3. VARIABELT TILBEHØR

HVITT FOR MINIMALISTER

Hvitt på badet er en ekstremt universell farge, det er et symbol på orden og lysfarger , og forstørrer også rom optisk, spesielt når det er blanke fliser på veggene som sprer lyset.
Hvitt bad - det dreier seg om tilbehør

IKKE FARGE, MEN TEKSTUR

Hvis du bestemmer deg for en ensfarget variant, kan du alltid leke med flisens struktur ved å velge sekskantet art deco-stil , mosaikker, strukturell, tredimensjonal eller hvit marmor. Det hvite badet får en original karakter, spesielt når du bestemmer deg for det såkalte "total white look" sammen med den originale veggfinishen - hvit servant, fliser, dusjprofiler og inventar, bare hele det hvite badet.

VARIABELT TILBEHØR

I et hvitt bad er en metamorfose et spørsmål om noen minutter - alt takket være tilbehør, som kan endres avhengig av dine behov eller humør. Og det er ikke behov for renovering i det hele tatt! Belysning spiler også en stor rolle i det hvite badet - den kule fargetonen vil gi råhet og varme og gjøre rommet mer koselig .

HVITE FALL GRUVER

Hvit har forskjellige nyanser og toner, så spesielt når du velger keramikk, er det verdt å velge alle elementene fra samme produsent og fra samme samling - så det hvite bad forblir blir vakkert.
Se alle blogginnlegg