Cookies
Bekreft mine valg
Tillat alle

Avvis alle

Hvordan ordne et lite bad? Ideer, inspirasjoner

januar 2021
Hvordan ordne et lite bad? Det er mange inspirasjoner og praktiske løsninger, men det viktigste er en god design. Det er viktig at det estetiske utseendet går hånd i hånd med funksjonalitet. Hvis vi planlegger plassen på et lite bad med omhu, og velger en passende dusjløsning, kan vi til og med i et lite område skape en behagelig badeopplevelse.

Lite bad - arrangement

Et lite bad trenger ikke være noe problem. Det er absolutt verdt å vurdere å flytte vaskemaskinen til et annet rom for å få litt plass.

Når det gjelder dusjløsning til et lite bad , er hjørnene de beste, ettersom de sparer mye plass. Hvis rommet er smalt, kan det også monteres en dusj mellom to vegger og velge en versjon uten dusjkar, med avløp i gulvet . En annen idé vil være en dusjløsning, som består av ett glassvegg, støttet av lyse, hvite eller sølvprofiler. Den SanSwiss TOPPLINJE S walk-in er en løsning som gjør ergonomisk bruk av den tilgjengelige plass, mens optisk forstørre den. Lett, minimalistisk konstruksjon krever ikke mye plass for installasjon og gir maksimal komfort og estetisk utseende.

Du kan også installere et badekar med glassskjerm og henge et dusjpanel på veggen, og dermed få en 2-i-1-løsning . En slik løsning tar ikke mye mer plass, og det dette elementet gjør alltid badet lettere. Å velge en modell av badekarskjerm SanSwiss SOLINO garanterer at interiøret får en elegant, enkel og funksjonell karakter.

Velg gjerne et innbyggings toilett. Når du skjuler delene i veggen og ledig plass på gulvet, vil enheten fullføre sin funksjon uten å blokkere rommet. Mens servanten til et lite bad, som sparer plass, er hjørne eller benkeplate. En servant i form av en bolle ser også original ut.

Hvis du pynter et bad på loftet, kan du lese vår guide Hvordan å dekorere et bad på loftet.
Hvordan ordne et lite bad? Ideer, inspirasjoner

Hvordan ordne et lite bad? Inspirasjoner

Ikke mindre viktig enn sanitæranlegg i innredningen til et lite bad er lagringsplass. Hvilke møblerskal man velge? En servant med skap for et lite bad er ikke en god løsning, ettersom møbler plassert på gulvet vil redusere plassen optisk . Unntakene er hengende modeller som ikke kommer i kontakt med gulvet. Alternativt kan du vurdere å installere flere hengende skap eller plassere dem over installasjonen av et toalettstativ.

Møbler for et lite bad bør holdes i lyse farger og ha en lys glans som alltid fungerer til fordel for små rom, visuelt forstørrer rommet. Møbler hvis front er laget av et speil vil også være et godt valg. Hvis mulig, kan du også gi opp skap og lage utsparinger med dekorative oppbevaringskurver.

Til slutt er det spørsmålet om belysning. I et lite moderne bad vil LED-lamper være et godt valg, som det er verdt å montere på speilens linje eller til og med dekorere kantene på skapene med dem. Interessant, kule farger i denne typen rom gjør at hele ser større ut enn det egentlig er.

Ideen til et lite bad - farger og løsninger

Hvilke farger skal velges for et lite bad og hvordan forstørre det optisk? I begynnelsen er det verdt å velge basen, som er bakgrunnen for utstyret. Hvilke fliser til et lite bad er det verdt å kjøpe? Det er best å velge de i lyse farger, som optisk forstørrer rommet . Det er også bedre å gi opp ganske store fliser, som ganske enkelt kan overvelde et lite område. Fliser til et lite bad på gulvet vil fungere i form av en fasjonabel liten mosaikk i hvitt og svart. De kan også være ensfargede, helst med usynlige skjøter. Når det gjelder veggene, trenger de ikke å overbelastes med fliser. Oftere og oftere i moderne små bad brukes vanntett maling , som er perfekt for våtrom. Hvis taket er ganske lavt (f.eks. Etter montering av halogener), er et flott triks, som får rommet til å virke høyere, å male striper på vertikale vegger . Fans av fliser bør ta på de med glitter, som reflekterer lys perfekt og gir inntrykk av mer plass. For å forbedre den optiske effekten av utvidelsen av området, brukes speil vanligvis. Ikke bare de over servanten, men også andre steder på veggen. Fliser til et lite bad kan også byttes ut med et 3D-fototapet. Et slikt bilde gir inntrykk av tredimensjonalitet er en smart knep "lure" øyet og lage et lite rom mer pro FUNNET
Se alle blogginnlegg