Cookies
Bekreft mine valg
Tillat alle

Avvis alle

HYGGE STYLE BADEROM

oktober 2019
Vårt hjem er ikke bare en adresse., men et sted vi skal kose oss og få god følelsen. Det er faktisk verdt og bruke en del tid på nettopp dette. Et sted vi kan føle oss glade og komfortable. Nettopp baderommet er et sted vi først møter om morgenen, derfor la oss bruke tid på å designe et Hygge Style baderom.

YGGE STYLE BADEROM - HVA TRENGER DU ?

Når du designer baderommet start med de store linjene for deretter å gå dypere ned i detaljene. Noen ønsker et stort badekar, mens for andre er en stor og komfortabel dusj med regndusj det ultimate ønske. Det er viktig og kunne styre vannstråleneog temperaturen for maksimal komfort avhengig av om du ønsker en noe kjøligere start på dagen, mens du på kvelden kanskje ønsker en bløt, varm stråle effekt for å få musklene til å slappe av etter en lang arbeidsdag eller treningsøkt.

Har du plass, velg en stor og god dusjløsning. Stikk gjerne innom et show rom for å prøve nettopp størrelsen.

HYGGE STYLE BADEROM – FARGER

I de senere år har det blitt mer vanlig og velge vekk sterke dominerende farger og erstatte disse med nøytrale fager som beige, hvit eller gråtoner. Det man derimot kan gjøre er å benytte tilbehør i mer kraftige, matchene farger som man lett kan skifte ut.

Husk at jo mer lyse flater, dess større virker baderommet. Ikke glem lyset. Der baderommet har et vindu selv et lite et, er det viktig å slippe lyset inn. Har du ikke dette er det ennå viktigere med behagelig belysning som virker behagelig på øynene. Velg lys med naturlig lysfarge. Bruk også gjerne lys rundt speilen. Sterkt hvitt lys er mer for garasje og lager rom.

HYGGE STYLE BADEROM- TILBEHØR

Dersom du har alle overnevnte forutsetninger på plass, hvordan gjøre baderommet avslappende ? Putt gjerne inn et bilde av  en film poster, et verdenskart som kanskje setter tankene dine inn på neste ferie, hvordan nyte livet med familie og venner.

Bruk gjerne planter. Har du ikke grønne fingere, bruk grønne farger, blomster motiv på håndklær og tilsvarende. En keramisk potte i samme mønster eller bare en kunstig  vekstkopi i en slim vase. Vær dog forsiktig slik at du ikke overdriver. Tenk over hvor du setter shampo flasker, kosmetikk og håndklær. HYGGE STYLE BADEROM går på hvordan du feirer hver dag nettopp med vekt på det behagelige, kombinert med det praktiske.
Se alle blogginnlegg