Cookies
Bekreft mine valg
Tillat alle

Avvis alle

IDEER TIL ET ELEGANT BADEROM

juli 2020
IDEER TIL ET ELEGANT BADEROMÅ designe et elegant bad krever god planlegging. Det er imidlertid verdt å bruke mer tid på det, da dette vil sikre at badet ditt passer perfekt til dine behov. Her er noen ideer om hva du skal velge og hva du skal unngå.

Et elegant interiør er vanligvis forbundet med stor plass, marmor på vegger og gulv, og et stort, frittstående badekar. Men det er ikke alltid plass til det. Vi anbefaler guidene våre : dusj eller badekar - hvordan velge. Hvis du bestemmer deg for å ha en dusj, anbefaler vi en dusjløsning. SanSwiss tilbyr mange løsninger av denne typen, for eksempel i CADURA eller EASY- serien.

Den største fordelen ved et stort baderom er bruk av dempede farger velg en hovedfarge for eksempel grå eller beige og tilsett kontrast elementer.
IDEER TIL ET ELEGANT BADEROM
Baderomsmøbler av denne typen trenger ikke å være kule og minimalistiske. Et retro møbel, for eksempel en slepekasse eller en stol, vil fremheve det hele. Bare husk at tre møbler skal være godt beskyttet mot fuktighet, og sikre riktig ventilasjon på badet.  

Et speil er alltid en god idé. Du kan henge noen få av dem og på denne måten utvide overflaten på badet. Velg en i en minimal ramme eller en i en rikt pyntet, gammeldags ramme.
Legg til noen andre farger på badet ditt ved å velge matchende eller kontrast farger på såpeflasker og håndklær.

Vi har ikke alltid et eget vaskerom, så en vaskemaskin på badet kan forekomme. Men det er ingen grunn til at det er et blikkfang. Du kan gjemme den i et skap eller bak en åpen, bevegelig skillevegg. Det samme gjelder klesvask - en elegant kurv er en idé, men du kan også bygge en diagonal skuff med skillevegger inn i skapet.
Se alle blogginnlegg