Cookies
Bekreft mine valg
Tillat alle

Avvis alle

Klassisk bad - hvordan ordne det? Råd og inspirasjon

september 2020
Klassisk badDet klassiske badet er rett og slett et tidløst bad - det vil aldri gå av moten! Hvitt på bad har blitt ansett som "kjedelig" i noen tid, men det kommer definitivt tilbake. Her kan du selv fritt velge dekorelementer. Hvilke andre fordeler har klassisk stil på badet? Hvordan ordne et klassisk bad i hvitt også i en boligblokk?

Et klassisk bad er alltid en trygg løsning. Klassikere utmerker seg ikke bare av sin enkelhet og eleganse, men også av sin balanserte minimalisme. Takket være dette er klassisk stil basert på midlertidige moter og er en universell trend som ikke blir kjedelig raskt. En alliert av klassisk stil på badet er hvit - et hvitt bad i klassisk stil er egnet for å bo i en ny boligblokk, en gammel bygning, et moderne hus eller en hytte utenfor byen.

Klassisk bad - inspirasjon

Klassiske bad er styrt av mildhet og edel minimalisme, enten litt retro eller mer moderne, avhengig av smak og individuelle behov. La oss legge til at et hvitt bad ikke trenger å være ... hvitt! Hvit kombinerer perfekt med naturlig treverk, svart, gull, krom og veldig fasjonable botaniske motiver, slik at du kan lage gode arrangementer. Oftere og oftere kan du finne tilbehør i gråtoner, som også fremhever det moderne uttrykket av denne trenden.
Klassisk bad - hvordan ordne det? Råd og inspirasjon
Den klassiske stilen vil være preget av kombinasjonen av tradisjonelle løsninger med moderne former. Dette er spesielt viktig når du velger et badekar eller et dusjløsning, som vil gi tonen for hele rommet. Dusjløsninger  fra WHITE LINE - kolleksjonen er en kombinasjon av "trygg" klassisk hvit med moderne form. Hvit, matt finish på dusjløsninger er for tiden et av de mest interessante forslagene, som passer perfekt til de moderne trendene innen design i interiør og baderomsinnredninger.
I interiør i klassisk stil er det veldig viktig å organisere elementene og opprettholde proporsjoner. Derfor blir symmetri lagt stor vekt på, noe som ikke betyr at interiøret skal være rått og altfor minimalistisk. Arrangementet skal tilsvare funksjonelle behov, samtidig som de klassiske løsningene opprettholdes. Derfor er det verdt å huske på slike prinsipper som moderat kontrast og passende utvalg av detaljer som vil bidra til å gjøre liv i interiøret: disse kan være tilbehør, mer levende farger eller retro-elementer, for eksempel et speil i en stilig ramme eller en elegant lysekrone.

Klassisk bad i en boligblokk

Klassiske bad er nøye gjennomtenkte design. Baderomsdesign i blokken bruker ofte hvitt, som optisk utvider interiøret og samtidig forbindes med renslighet og hygiene. Et lite bad kan være en utfordring, så les vår guide - hvilke ideer vil fungere best i et lite bad?

Når plassen er begrenset, er et klassisk bad med dusj best. Når det gjelder dusjkabinett for et lite bad, er hjørnedusj best, da det sparer mye plass. Hvis rommet er smalt, kan du også installere en dusj mellom to vegger og velge en versjon uten dusjkar, med et gulvavløp. - SanSwiss tilbyr en praktisk hyttekonfigurator avhengig av ledig plass.

Nøkkelen til suksess med å innrede et klassisk bad i en blokkleilighet er tonekombinasjonen av farger. Dempet steingrå eller edelt marmorskrap utfyller perfekt den tidløse dekorasjonen, som domineres av beige, kremer og aske.
Se alle blogginnlegg