Cookies
Bekreft mine valg
Tillat alle

Avvis alle

Minimalistisk bad

august 2020
Mens for et titalls år siden, ekspansive, detaljorienterte design dominerte innen interiørdesign, har det populære mote-prinsippet kommet tilbake: less is more. Et minimalistisk bad er bare en av instruksjonene - veldig imponerende, hvis godt utført. Hvordan ikke gjøre en feil? Vi anbefaler guiden vår.

I tillegg til de obligatoriske installasjonene, som dusjkabinett , toalett og servant, trenger du også hyller, skap og noen ganger en vaskemaskin hvis du ikke har plass til det i et annet rom. Men det betyr ikke at alt må være synlig på et øyeblikk. Dra nytte av størrelsen på rommet og plasser skapene der, gjem vaskemaskinen bak en skyvevegg, f.eks. I en japansk shoji-type. SanSwiss dusjhjørne fra EASY BLACK LINE - kolleksjonen vil passe perfekt i en slik vegg.

MINIMALISTISKE FORMER

Enten du velger firkanter, rektangler eller sirkler gjentatt i hele badet, er det sekundære. Det viktigste er å holde seg til denne ene formen - slik at alt passer sammen. Rektangler er lettest å passe inn, og baderomsmøbler i denne formen er også lettest å finne. Unngå synlige håndtak, kompliserte baderomskraner og unødvendige dekorasjoner.

FARGER

De vanligste fargene på et bad på minima- listen er nyanser av grått, hvitt og svart. Til en viss grad er dette løsninger kjent fra New York-stilbadet. Du kan også velge en annen farge, heller i en kjølig nyanse. Selv om tre aksenter er assosiert med andre typer interiør, kan de med hell brukes – et servantskap eller en tre kommode er en god måte å gi badet ditt et personlig preg på.
Se alle blogginnlegg