Cookies
Bekreft mine valg
Tillat alle

Avvis alle

Naturstein på badet - hvordan integrere det?

desember 2021
Hvit marmor p? badetStein er holdbar, tidløs og fremfor alt ekstremt stilig. Ikke rart det er så populært i interiørdesign. Så, hvordan kan vi innlemme natursteinen i baderomsinnredningen?

Badet er et sted  med en bestemt, veldig fuktig mikroclimate. Så når  vi velger etterbehandlingsmateriale, må vi fokusere på en som er holdbar og motstandsdyktig. Dette er en av grunnene til at natursteinen er et perfekt valg. Hvordan kan den brukes og hva du skal bruke i stedet for den?

Innhold
  1. Naturstein på bad
  2. Forskjellig naturstein for forskjellig innredning
  3. Bad laget av naturstein – hvorfor skal vi tenke på det?

Naturstein på bad

Stone er et eksepsjonelt grasiøst materiale og kan brukes på mange måter. Et bad laget av naturstein som dekker alle overflater vil se fantastisk ut. Vi kan også plassere den på en eller flere vegger, eller bare på gulvet. Hvis investoren ikke er overbevist om å ha stein på en stor overflate, kan han  vurdere  steintilbehør eller dekorasjoner, da en interessant effekt også kan oppnås på denne måten.

Natur stein er svært allsidig og går bra med ulike materialer. Du kan få en flott effekt med tre, keramikk, moderne blanke møbler, mosaikk eller  fotografi tapet - valget er uendelig. Stein passer både tradisjonelt og moderne interiør. Det ser bra ut på bad med badekar, en vanlig dusjenhet med dusjkar eller  dusjkabinett.

Forskjellig naturstein for forskjellig innredning

Stone har mer enn ett navn. Enhver type stein kan brukes på badet så lenge overflaten er impregnert. Hvis vi velger et mindre holdbart utvalg, bør steinen bare utgjøre et tillegg til hele interiøret. På den annen side, hvis den er holdbar, kan den også plasseres på gulvet og veggene. Hvis vi er ute etter noe lett, kan vi velge marmor, som ser  fantastisk ut på bad i luksuriøs palassdesign eller moderne glam-utseende. Skifer og granitt, derimot, vil gi mørkere farger. De kan være tinn, grå eller svart i farge, og de ser bra ut på moderne bad.
Naturstein på badet - hvordan integrere det?

Bad laget av naturstein – hvorfor skal vi tenke på det?

Et trendy bad er en drøm for mange mennesker. Med den fantastiske måten  steinen ser ut, kan vi oppnå en interessant effekt veldig enkelt. Dette er en utvilsomt fordel med dette materialet. Vi har frihet når det gjelder å kombinere forskjellige materialer, teksturer og farger. Stein ser bra ut i kombinasjon med enhver innredning. Det er elegant og stilig, og det gir storhet til  innredning. Hver stein er litt forskjellig når det gjelder  korn  og nyanser, og det er det som gjør hvert eneste interiørrom originalt og unikt.
Selv om stein er forbundet med noe tungt og overveldende, kan det innlemmes i rom av alle størrelser. Men i mindre bad bør vi huske å fokusere på lysfarget stein, som både vil lyse opp rommet og optisk forstørre det.

Funksjonaliteten bør ikke glemmes. Naturstein er ekstremt slitesterk og vannavstøtende, noe som er spesielt viktig når det gjelder bad. Hvis vi bestemmer oss for denne løsningen, kan vi være sikre på at badet vil se perfekt ut i årevis.

Naturlige steinerstatninger

Til tross for så mange fordeler som stein har, er dette  materialet ikke helt fritt for ulemper. Det er kaldt og det kan være glatt, sprøtt og porøst. Det kan også være dyrt. Heldigvis er det i dag teknologier som gjør det mulig å redusere minst noen av disse ulempene.  Dessuten  er her naturlige steinerstatninger, som ser like vakre ut og er billigere samtidig.

I stedet for stein brukes keramiske fliser noen ganger, som er ganske holdbare og harde. Steinfliser kommer i ulike design og finnes i tilbudene fra mange produsenter. De kan se interessante ut, og de ligner stein til en viss grad, men selv de mest teknologisk avanserte kan variere i utseende fra ekte stein.

Når du søker etter steinerstatninger, er det verdt å vurdere  porselenfliser. De er en underkategori av keramiske fliser, men  det som gjør dem forskjellige form vanlige fliser  er  små leirepartikler. Dette oversettes til en tettere struktur, og dermed er flisene mindre gjennomtrengelige.  Dessutentilbyr porselen flere designmuligheter. Dette betyr at det perfekt kan etterligne  ulike  materialer. Porselenfliser kan ligne lær, tre eller stein selv. Dette er et interessant alternativ, daey er enkle å plassere og kan ha en grov overflate, noe som gjør dem perfekte for gulvet  ved  badekaret eller i dusjenheten.

Et annet forslag er kvarts. Det er mest brukt i benkeplater. Kvarts er laget av en kombinasjon av kvartspartikler og polymerharpiks. Dette materialet gir store muligheter når det gjelder form, slik at det med hell kan etterligne naturstein.
Se alle blogginnlegg