Cookies
Bekreft mine valg
Tillat alle

Avvis alle

SMÅ BADEROM-BEVISTE VALG

januar 2020
Selv på et baderom med lite plass, er det mulighet for smarte løsninger. Kom med dine ønsker og vi kan hjelpe deg med noen råd slik at du finner din oase for avslapning og hygiene.

SMÅ BADEROM –DUSJVEGGER ELLER BADEKAR

Med et badekar kan det lett bli trangt på et lite baderom. Heldigvis finnes det en annen bedre løsning som for eksempel en dusjløsning som kan foldes ut/inn med inngang på hjørnet. Bruk av en slik kan ofte føre til at du kan lage en noe større dusj sone.
SMÅ BADEROM-BEVISTE VALG

SMÅ BADEROM-FARGER

Normalt sier vi at lyse farger gjør rommet større. Dette behøver selvsagt ikke gjelde alle flater på baderommet. Du kan gjerne bruke noe mørkere fliser inne i dusjen, mens flatene på hver side er lysere i fargetonen. Med dette kan baderommet fortsatt føles mindre trangt. Bruk gjerne et speil på en av veggene – jo større desto bedre. En annen detalj er og velge et speil med en ramme som står i kontrast og gjerne gjenta denne detaljen i annet tilbehør på baderommet. Er rammen i gull, velg også tilbehør i gull.

SMÅ BADEROM- TILBEHØR

Mange liker pyntegjenstander på badet så som plass til såpe, svamper eller håndkrem flasker og annet kosmetisk tilbehør. Bruk gjerne vegg monterte flasker eller beholdere. I stedet for lysstaker etc. vurder bruk av LED belysning som gjerne kan skules under hyller, skap osv..
Se alle blogginnlegg