Cookies
Bekreft mine valg
Tillat alle

Avvis alle

Tilbehør og dekorasjoner til badet

august 2022
Tilbeh?r til badetErgonomi og funksjonalitet bør være i forkant av baderomsdesign. Siden badet vanligvis er en liten plass, reduseres mengden elementer i den. Dette holder interiøret ryddig. Tilnærmingen er riktig, men et slikt interiør kan mangle uttrykk og se uferdig ut. Noe mangler, faktisk... Dekorasjoner! De trenger ikke å ta opp mye plass for å fullstendig endre karakteren til arrangementet.

I årevis har designere lagt vekt på at dekorasjoner spiller en viktig rolle i interiøret - de utfyller innredningen, legger til variasjon og friskhet. Vi kan forstå deres makt ved ganske enkelt å endre noen få av dem, for å få ordningen til å se helt annerledes ut. Dekorasjoner er viktige i alle rom, inkludert badet. Hvilke dekorasjoner på badet vil fungere best da?

Innhold
  1. Veggdekorasjoner for bad
  2. Hva med vegghyller?
  3. Windowsill – det perfekte stedet for baderomsdekorasjoner
  4. Baderomscontainere som dekorasjon

Veggdekorasjoner for bad

Konseptet med dekorasjon er veldig bredt, og selv om det ikke er ledig plass på baderomshyller, er det fortsatt rom for å endre noe på badet. Veggdekorasjoner til bad kommer til unnsetning. Valget er bredt her, og hvilket alternativ som er best, avhenger av baderomsstilen og investorens forventninger. Den enkleste løsningen er keramiske fliser; de kan overraske oss med hvor mange mønstre og farger de er tilgjengelige i. De er motstandsdyktige, holdbare og absorberer ikke fuktighet. En vegg med sekskantede eller arabesiske fliser vil fange alles oppmerksomhet rett fra inngangen.

Et annet forslag er tre. Det er et naturlig materiale som bringer en behagelig varm atmosfære til hvert interiør. Ulempen er at det er ganske dyrt, og ikke alle arter kan brukes på badet. Tre er tilbøyelig til å absorbere vann, så det er viktig å beskytte overflaten riktig.

Bortsett fra de ovennevnte ideene, vil veggmalerier og malerier også fungere bra.  For eksempel vil vakre kystlandskap eller skoger gjøre daglig hudpleierutine  morsommere.
Tilbehør og dekorasjoner til badet

Hva med vegghyller?

Hvis badet har et sted på veggen, så, i stedet for bilder eller malerier, kan vi henge en hylle. Det trenger ikke å være bredt og ta opp mye plass for å forbedre utseendet på interiøret. Når vi bestemmer hvilke dekorasjoner som vil være perfekte å sette på baderomshyller, kan vi strekke oss etter blomstervaser, figurer, beholdere, boller og til og med en liten blomsterkrukke. Alt som også kan plasseres på en vinduskarpe vil se bra ut.

Windowsill – det perfekte stedet for baderomsdekorasjoner

De nevnte vinduskarmene gir gode arrangementsmuligheter. Hvis baderomsvinduet har vinduskarmen, bør vi investere litt tid i å dekorere den. Avhengig av om vinduskarmen er bred eller smal, vil vi plassere forskjellige baderomsdekorasjoner der. Vi kan sette potteplanter på den, som ikke bare gleder øyet, men også utfører andre funksjoner; mer om dette emnet finner du i artikkelen "Planter på badet". Og det er ikke alt, vinduskarmen er en ekstra plass hvor vi kan plassere stand-up dekorasjoner.  Stearinlys, lanterner og figurer vil være flott selskap for stilige potter.

I små bad, hvor hver centimeter teller, kan baderomsdekorasjoner satt på vinduskarmer tjene en praktisk funksjon. Wlue vi kan gjøre her er å bruke dette rommet for skjønnhetsprodukter - ikke løst spredt - i stedet, plassert i en elegant kurv eller en oppbevaringsbeholder.

Baderomscontainere som dekorasjon

Å investere i de riktige baderomsbeholderne er en annen måte å kombinere funksjonalitet og estetikk på. En såpedispenser, en såpefat eller til og med en toalettpapirbeholder er avgjørende på ethvert bad, og å vite hvor mange modeller i denne kategorien som er tilgjengelige på markedet, bør vi også tenke på dem som baderomsdekorasjoner. De har forskjellige fargealternativer og er laget av forskjellige materialer. Akryl, glass, krom og til og med tre kan endre atmosfæren i interiøret, og på samme måte bør vi se på andre gjenstander og utstyr på badet. For eksempel kan en vevd flettet vaskekurv være en dekorasjon, samt et elegant dusjkabinett eller en badeskjerm festet til badekaret.
Tilbehør og dekorasjoner til badet

Baderomsdekorasjoner og baderomsdesign

Baderomsdekorasjonene vi velger kan enten gjøre arrangementet mer attraktivt eller få det til å se dårlig ut og ostey.  Nøkkelen er å dyktig velge  mengden dekorasjoner for plassen vi har, og å velge dem på en slik måte at de passer perfekt til arrangementsstilen og fargene vi har på badet. Ved å spesifisere hovedfargen og temaet på badet, kan vi være sikre på at alle elementene i innredningen er konsistente. Her er noen eksempler.
Med Scandinavian design vil tilbehør til trebad fungere bra.  Du kan også bruke dem i retro eller moderne stil. De vil også varme opp ganske kul industriell innredning. Tre er universelt og komponerer godt med alle farger og materialer.

Wlue tilbehør å velge for en glam-stil bad? Glam-stil betyr elegant, eleganse, prakt og glans, så du bør velge prangende baderomstilbehør. Denne typen stiler fokuserer vanligvis på slike farger som svart eller hvitt, og kan suppleres med gull og sølv. Av denne grunn vil gull baderomstilbehør være en suksess: en gullvase, dispenser eller servantkran vil legge til et elegant preg. På samme måte  kan vi investere i svart baderomstilbehør, which er også veldig elegant.
Se alle blogginnlegg