Cookies
Bekreft mine valg
Tillat alle

Avvis alle

TREVERK I BADEROMMET. HVORDAN ?

november 2019
For en del år tilbake, da treverk i baderommet ble introdusert , var det både dyrt og vanskelig å få tak i. Ikke  alle var vant med eksotisk treverk og en noe kolonial stil. Heldigvis finnes det i dag helt andre løsninger og muligheter. Du kan virituelt designe ditt baderom på forhånd og gjerne benytte treverk som dekor element.

Innhold
  1. TREGULV I BADEROMMET
  2. BADEROMSMØBLER I TREVERK
  3. ULIKE DESIGN ELEMENT

TREGULV I BADEROMMET

Dette er det enkleste å gjøre med treverk i baderommet. Bortsett fra eksotisk treverk kan du også benytte mer kortreiste varianter som bøk, eik eller lerk. Husk at bordene må behandles før installasjon, og deretter sørge for at de er vannbestandig og beskyttes gjerne med spesielle oljer. Overlat dette til ekspertene.

BADEROMSMØBLER I TREVERK

Et annet element er å benytte baderomsmøbler/delevegger etc. i heltre. Har du god plass på badet kan du for eksempel benytte treverk som rom deler for å skille toilett og vask/møbel. Ellers kan du lage hyller, klesstativ ol. I treverk. Søk hjelp hos spesialister som kan råde deg i valg av beis/oljer etc..

ULIKE DESIGN ELEMENT

Tidligere krevde mørkt eksotisk treverk koloniale dekorløsninger. Nå imidlertid står du langt friere. Treverk kan gjerne benyttes slik som vist i «Hygge style baderom « eller i «Japansk style baderom «.
Det er i grunn bare fantasien som begrenser hva du kan gjøre med treverk på baderommet, speil innrammet i treverk, rustikk tre bøtte eller tre skuffer.

TREVERK I BADEROMMET. HVILKEN DUSJ LØSNING ?

Samme hvor godt et tregulv er behandlet anbefaler vi en flislagt dusj sone eller dusj kar. Se link : Walk-in. Her kan du bruke vår Cadura serie som utrykker sofistikert, ergonomisk diskret design. Her finner du både sving og skyvedører. Sistnevnte er kanskje den foretrukne løsning på et baderom med tregulv.
Se alle blogginnlegg