Cookies
Bekreft mine valg
Tillat alle

Avvis alle

Spesialløsninger

Behovene for moderne baderomsløsninger er både mange og ulike. Derfor utvikler vi hele tiden spesialløsninger for å komme ønskene i møte. Som en ledende dusjprodusent har vi spesialisert oss på spesialkutt i glass og skråskjæringer, som kan tilpasses skråtak helt nøyaktig.

Uansett hvilken farge du ønsker på rammeprofilen eller type glass, kan vi produsere dusjen slik du ønsker den. Spesialløsninger innbefatter også dusjløsninger for svært små bad, slik at rommet kan utnyttes optimalt og gi god plass til dusjen.

Velg plass

#MINI_ sone
#MINI_ sone
#MAKSI_sone
#MAKSI_sone
#SKRÅSKJÆRINGER OG KUTT_sone
#SKRÅSKJÆRINGER OG KUTT_sone
#NISJE_sone
#NISJE_sone
#KOMPLEKS_sone
#KOMPLEKS_sone

Velg farge

#BLACK LINE
#WHITE LINE
#GOLD LINE
preloading

#MINI_ sone

Vårt forslag:
Hjørneinngang MED FOLDEDØR
På et lite bad hvor vi skal ha plass til nødvendig baderomsutstyr planlegges det sjelden en hjørnedusjløsning. Vår løsning med foldedør gir imidlertid
optimal utnyttelse av plassen, både når du dusjer og ellers i daglig bruk.

Dørene kan foldes innover og tar liten plass. Når dusjen ikke er i bruk, får du ledig plass som du ellers ikke ville fått med et vanlig dusjløsning. På grunn av den unike utformingen av hengslene, kan døren foldes helt inn og er dermed svært plassbesparende på små bad.

Hjørneinngang med foldedører tilgjengelig for utvalgte modeller i seriene: DIVERA, SOLINO
Gå tilbake til valg av plass
preloadingpreloading

#MAKSI_sone

Vårt forslag:
Dusj MED U-MONTERING
I dag blir baderommet en stadig viktigere del av interiøret. Badene blir større, gjerne med sollys strømmende inn gjennom vinduene. Dette er ikke bare stedet for vår daglige hygiene, men like mye vårt private SPA hjemme hos oss selv. I store baderom som dette kan behagelige og romslige dusjløsninger med et glassfelt bli det sentrale og ekstraordinære elementet i baderomsinteriøret ditt.

En dusjløsning med U-MONTERING er en ideell løsning for større bad som gir muligheter for å plassere en dusj på en utradisjonell måte der du måtte ønske, ikke bare i et av hjørnene i rommet. U-montering gir flere glassfelt. Dusjen består av to sidefelt , en eller to dører, samt ekstra stabilisering for dusjløsninger uten rammeprofil.

Dusj med U-MONTERING er tilgjengelig for utvalgte modeller i seriene: CADURA, DIVERA, PUR, TOP-LINE S

Gå tilbake til valg av plass
preloadingpreloading

#SKRÅSKJÆRINGER OG KUTT_sone

Vårt forslag:
Dør med kort sidefelt som er skråskjært eller kuttet
På et loft eller rom som har skråtak kan det være vanskelig å innrede badet med en standard dusjløsning. Men, med muligheten for kutt i glasset eller skråskjæring i glasset i sidefeltet, kan dusjen tilpasses hvilken som helst vinkel eller utspring.

På samme måte kan det gjøres nødvendige utsparinger ved døren, justeringer av sidefelt eller skråtak. Alle dusjbestillinger med spesialbestilte kutt i glasset eller skråskjæringer sjekkes av våre designteknikere for å avklare om de er mulige å gjennomføre, og hva som er den beste mulige løsningen i hvert enkelt tilfelle.

En dør med kort sidefelt, skråskjæring eller kutt i glasset er tilgjengelig i utvalgte modeller av: CADURA, DIVERA, PUR, TOP-LINE S

Gå tilbake til valg av plass

#NISJE_sone

Vårt forslag:
Nisjedør med beveglig profil
Når badet er utfordrende å innrede, veggene er buet, eller du ønsker å utnytte en eksisterende nisje, er en SanSwiss dusj med en bevegelig profil en perfekt mulighet. Da kan døren monteres i hvilken som helst vinkel i nisjen. Denne løsningen lar deg bruke en eksisterende nisje uansett størrelse og du får et komfortabelt dusjområde.

En nisjedør med en bevegelig profil er tilgjengelig for utvalgte modeller i seriene: ANNEA, DIVERA, PUR, SOLINO, TOP-LINE S. Standard nisjedører er tilgjengelig i alle seriene.

Gå tilbake til valg av plass

#KOMPLEKS_sone

Vårt forslag:
Dør med kort sidefelt
Denne løsningen gjør det mulig å ha et kortere sidefelt på dusjen, slik at høyden på sidefeltet passer med høyden på badekaret. Avhengig av type, kan sidefeltet monteres direkte på badekaret eller henge fritt ved siden av karet.

Gleden av en kort dusj opp mot lang avslapning i badekaret. Med løsninger fra SanSwiss kan du oppnå begge deler, også på små bad. Takket være det korte sidefeltet som står rett på eller ved siden av badekaret - avhengig av modell - kan dusjen monteres i kombinasjon med badekaret.

En dør med kort sidefelt er tilgjengelig for utvalgte modeller i seriene: CADURA, DIVERA, PUR, SOLINO, TOP-LINE S
Gå tilbake til valg av plass
preloadingpreloading

#BLACK LINE

Vårt forslag:
Dusjvegger med SORTE profiler
BLACK LINE er et utvalg SanSwiss-dusjer med deler i dempede toner av sort matt. Det er en perfekt kombinasjon av minimalistiske estetiske former og stor funksjonalitet.
Fine linjer, former og proporsjoner gir velkomponerte kombinasjoner som passer til alle typer interiører på en harmonisk måte. Det er en trendy og ekstravagant designklassiker.

Dette ble laget for deg som verdsetter klassisk eleganse, moderne design og høy standard. Sort finish er kjernen i moderne design i dag, og badet romfølelse, orden og enkelhet.

BLACK LINE inkluderer dusjvegger: ANNEA, CADURA, DIVERA, EASY, SOLINO, TOP-LINE S


Gå tilbake til valg av plass
preloading

#WHITE LINE

Vårt forslag:
Dusj med HVITE profiler
WHITE LINE er det nyeste utvalget av matte, hvite dusjer. Det er en elegant kombinasjon av hvit enkelhet og minimalistisk design. Et tilbud for mennesker med et åpent sinn som elsker å oppdage noe nytt og ekstravagant. WHITE LINE-modellene kjennetegnes av en letthet som kun avgir en klar, hvit farge. En farge som tilpasser seg rommet på en dempet og naturlig måte, og som gir deg et rolig, men uttrykksfullt design på badet.

Den hvite, matte overflaten på dusjen er en av de mest interessante stilene for tiden. Den passer perfekt sammen med dagens trender innenfor baderomsdesign, interiør og dekor.

WHITE LINE inkluderer: CADURA, EASY
Gå tilbake til valg av plass

#GOLD LINE

Vårt forslag:
Dusj med profiler i GULL
Gull er et symbol på luksus, eleganse og eksklusivitet, og er uunnværlig innenfor mote og interiørdesign. Gull formidler en koselig varme, som er en trend som har blitt observert innenfor baderomsdesign i noen år nå. Trenden forsterkers ytterligere etter at gull har gjennoppstått som en trendfarge i øvrig interiørdesign. GOLD LINE er svaret på trenden om mer kos på badet. En dusj i gulltoner er moderne og svært personlig. Dette utgjør en gylden eleganse på badet, kombinert med tidsriktig funksjonalitet. Det hele er kløktig satt satt sammen for å bli et slående midtpunkt på badet.

Modellene i GOLD LINE-kolleksjonen er allsidige og tilpasningsdyktige på samme tid. De kan integreres i forskjellinge interiørstiler på en enkel måte: Enten de inngår i en moderne atmosfære, i en romantisk vintage-stil eller i et bad med en stil fra fra midten av forrige århundre. GOLD LINE er en vellykket kombinasjon av sofistikert design, brukervennlighet, ergonomi, høy funksjonalitet og et eksklusivt utseende.

GOLD LINE inkluderer: CADURA
Gå tilbake til valg av plass