OK Viktig! Vi bruker cookies på nettsidene våre for å gi deg den beste opplevelsen når du besøker nettsidene benytter deg av tjenestene våre. Ved å bruke dette nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler i tråd med de gjeldende nettleserinnstillingene. Du kan til enhver tid endre nettleserinnstilingene som bestemmer bruken av dem.

EASY – «WALK IN» DUSJER

SanSwiss leverer nå en unik serie av «WALK IN» dusjer i serien EASY. Trendy, lett å komme inn i og gå ut av, enkel montering og svært enkelt vedlikehold. Mest av alt elegant og stilig.

EASY kan monteres rett på badekaret, rett på flisene i hjørnet eller gjerne midt på veggen. Kan gjerne kombineres med et ekstra panel i rett vinkel eller med støtte stag mot vegg eller tak.

SanSwiss produserer WALK IN  dusjer i standard høyde på 2000 mm i så vel høyglans sølv som sort  eller hvit. 8 mm herdet sikkerhets glass med Aquaperle overflate behandling for lettere rengjøring. Du kan velge mellom en rekke dekor design på glasset som matcher de fleste interiør stiler på badet. Se bilder og vår katalog.

SanSwiss kan og produsere EASY glass vegger helt opptil en høyde på 2250mm med standard stabilisator stag så vel mot vegg som tak.

Vi skaper og produserer dusj løsninger av topp kvalitet som du kan glede deg over i mange år.

Kom med dine ideer og ønsker og SanSwiss hjelper deg å løse dem.
Tilbake