Cookies
Bekreft mine valg
Tillat alle

Avvis alle

SOLINO DUSJKABINETTER FOR GLEDEN AV DUSJING

SOLINO dusjkabinetter fra SanSwiss er en kombinasjon av materialer av høy kvalitet, enkle former og også en gjennomtenkt funksjonalitet.  Dusjkabinetter tilbyr brede muligheter for baderomsplanleggingsalternativer - også takket være det attraktive tilbudet av alternativer (klart glass, dekorglassSkjerm for intimitet i dusjen, glass "Hvite linjer" med skjermutskrift på utsiden av glasset - for mer ekstravagante bad).

Foruten den populære BLACK LINE-kolleksjonen produserer SanSwiss også SOLINO dusjkabinetter i tradisjonell høyglans. Svingdører kan åpnes inn og ut. Den praktiske foldedøra gir plassbesparelser (SOLINO F-modeller) - når dusjkabinettet ikke er i bruk, kan dørene enkelt brettes på veggen, noe som er den ideelle løsningen for et lite bad eller for funksjonshemmede.

Nyheten i SanSwiss-serien er sammenleggbare dører med en solid vegg SOLF13 og også dusjkabinetter SOLINO LOFT 73 i BLACK LINE-kolleksjonen (hjørneinngang 900x900 mm) - for bad i industriell stil. Foruten klassiske dusjkabinetter produserer SanSwiss også SOLINO-badeskjermer.

EASY
Tilbake