Cookies
Bekreft mine valg
Tillat alle

Avvis alle

WALK-IN EASY

SanSwiss presenterer nye Walk-in-skjermer i en moderne stil!  Det er opp til deg hvis du foretrekker storbyutseendet på badet og velger Walk-in-skjermen i Parsol grå eller velger loft walk-in-skjermer fra BLACK LINE-kolleksjonen, der SanSwiss tilbyr nye Loft 90-briller (glassdesignet er laget av en permanent teknologi - keramisk maling / digital utskrift på utsiden av glasset,  Innsiden av glasset er utstyrt med en antiplaque behandling Aquaperle). For badet i "ZEN" -stil anbefaler vi en ny EASY Japan Walk-in med  treinnredning (også keramisk maling / digital utskrift).

EASY Walk-in-skjermene kan nå suppleres med korte pivot vegger ved 90° eller 180°, noe som delvis forhindrer vann i å sprute ut av dusjen.

Walk-in-skjermer kan også kombineres med hverandre, for den såkalte L-monteringen er nødvendig for å bestille 2 Walk-in EASY-skjermer og WPE-tilkoblingsprofil.  Den andre løsningen er tilkobling av 2 Walk-in-skjermer - to horisontale stenger som standard leveres med VT90-tilkoblingsdel. Denne løsningen tillater en komfortabel inngang til dusjrommet (inngangen er i midten).

SanSwiss anbefaler også det praktiske stativet med hyller og et håndkleholder - i tradisjonell høyglans, elegant matt svart og tidløs matt hvit.

Walk-in-skjermer EASY tilbyr SanSwiss i samlinger BLACK LINE, WHITE LINE og i klassisk høyglansdesign  for kreative løsninger på badet ditt!  

EASY
Tilbake