OK Viktig! Vi bruker cookies på nettsidene våre for å gi deg den beste opplevelsen når du besøker nettsidene benytter deg av tjenestene våre. Ved å bruke dette nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler i tråd med de gjeldende nettleserinnstillingene. Du kan til enhver tid endre nettleserinnstilingene som bestemmer bruken av dem.

Historien om SanSwiss

1981 - 1999

I 1981 besluttet Karl Wirth, eier av Ronal, å bygge en ekstra filial i sitt markedsledende selskap. Det skulle imidlertid være et selskap utenfor bilindustrien. Med dette startet historien om baderomsavdelingen til Ronal-selskapet, med produksjon av dusj i byen Bitche France, nær den tyske grensen.

1999

Den samme metoden som ble brukt til produksjon av lettmetallfelger, ble også brukt til å produsere dusj - innovasjon, design og kvalitet. En jevn økning i salget på markedene i Frankrike og Tyskland førte til beslutningen om å starte å produsere dusj i Jičín Tsjekkia. I stedet for å produsere lettmetallfelger, kunne den bakre delen av produksjonsanlegget brukes til å lage dusjer.

2000

Den nye produksjonskapasiteten gjorde det mulig å levere til de nye markedene i Europa, og førte til at nye salgsorganisasjoner ble etablert i Spania, Tsjekkia og Polen og at markedene ble utvidet til bl.a. Slovakia og Ungarn.

2001

Etter atten måneder med å høste erfaringer i Jičín var det tid for å lage et nytt, moderne produksjonsanlegg, som produksjonen ble flyttet til. På 10.000 kvadratmeter av produksjonsområdet produseres hoveddelen av sortimentet i tråd med høye kvalitetskrav.

2009

Den nye satsningen på Ronal-merkevaren på det europeiske markedet førte med seg ny tenkning om fremtiden. Dette ledet til en beslutning om å finne et nytt holdingselskap som skulle dekke alle baderomsdivisjoner. Derfor ble SanSwiss-merket grunnlagt i 2009. En stor etterspørsel etter våre produkter på dagens markeder førte til økt etterspørsel også i andre land som Belgia, Luxemburg, Sveits, Østerrike, Russland og Romania.

2010

For å møte den økende etterspørselen ble en filial i Romania grunnlagt i januar 2010. Det gjorde det mulig å distribuere til andre land også. Filialen i Timisoara som har både produksjonsanlegg og egen salgsavdeling, fungerer også som et llogistikksenter for salg på Balkan. Med sju egne filialer og salgsrepresentanter i seksten land, er SanSwiss-selskapet en ledende leverandør innenfor baderom. Vi holder fast på vår hovedfilosofi - innovasjon, design og kvalitet - og vi gjør det i praksis. Vi gjør vårt beste for å tilfredsstille kravene til kundene våre.

2019

I mai 2019 åpnet vi et nytt multifunksjonsbygg på 18000 kvm i Jičín i Tsjekkoslovakia. Det nye bygget rommer både produksjon, lager, logistikksenter og et topp moderne showroom. Med denne utvidelsen økte vi produksjonskapasiteten vår betydelig, samtidig som det nye logistikksenteret har gitt kortere leveringstider. SanSwiss satser i Skandinavia. Med sju egne filialer og salgsrepresentanter i 20 land har SanSwiss blitt en ledende leverandør innenfor baderom. Vi holder fast på vår hovedfilosofi - innovasjon, design og kvalitet - og vi gjør det i praksis. Vi gjør alltid vårt beste for å møte kravene til kundene våre!

2020

Vi investerer i fremtiden: SanSwiss har bygd et moderne produksjons- og logistikkanlegg i Jičín, Tsjekkia. Den nye multifunksjonshallen er et viktig skritt for å oppnå selskapets langsiktige strategiske visjon, som er å maksimere effektiviteten i produksjonen, lagerhold og et komplett logistikksystem for hele den multinasjonale grupperingen. Med investeringen på nærmere 200 millioner kunne produksjonen, lagerholdet og kontorlokalene økes betydelig fra opprinnelig 9500 til over 18600 kvadratmetre. Flyten av materialer inn og ferdige produkter ut er totalt endret. Resultatet er hurtigere og mer fleksible leveranser til kunder over hele Europa. I tillegg forbedrer det moderne tekniske utstyret i den nye produksjonshallen kvaliteten på alle produkter og tjenester til kundene ytterligere.

Vi fortsetter å legge stor vekt på å kun bruke komponenter i produksjonen som har eksklusiv, høy kvalitet. Det gir de beste tekniske løsningene for hvert produkt. Dette er den eneste måten å lage dusjer og dusjkar på med den høye bruksverdi og holdbarheten som Sveits er kjent for og som også kjennetegner merkevaren SanSwiss. Dette verdsettes av kundene, ikke bare i Tsjekkia, men også i de utfordrende markedene i Frankrike, Tyskland, Belgia, Sveits og de nye skandinaviske markedene i Norge og Sverige.