OK Viktig! Vi bruker cookies på nettsidene våre for å gi deg den beste opplevelsen når du besøker nettsidene benytter deg av tjenestene våre. Ved å bruke dette nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler i tråd med de gjeldende nettleserinnstillingene. Du kan til enhver tid endre nettleserinnstilingene som bestemmer bruken av dem.

OM OSS

Som en europeisk gruppering av selskaper med hovedkontor i Härkingen/Sveits, er SanSwiss tuftet på kvalitet, innovasjon og bærekraft. Å skape de beste kundefordelene og produkter som har lang levetid er en viktig del av bedriftsfilosofien vår, og gjelder i alle land der SanSwiss er representert.

Tre produksjonssteder samt sju salgsorganisasjoner sikrer at selskapsfilosofien vår er implementert i 20 land i Europa. Det gjør vi gjennom nærhet til kundene og profesjonelle tjenester alle steder.

SanSwiss Group er en del av den internasjoale RONAL GROUP, en av verdens ledende produsenter av lettmetallfelger for bilindustrien og kommersielle kjøretøy.
SanSwiss Hrkingen
SanSwiss Jin
SanSwiss

OM RONAL-GRUPPEN

I 1969 etablerte Karl Wirth firmaet RONAL. På den tiden var han en av pionerene på verdensmarkedet for lettmetallfelger. I over 50 år har RONAL tatt i bruk høyteknologi, vektlagt et innovativt design og kompromissløs kvalitet. Veksten skyldes kundeservice, kontinuerlig innovasjon og høy kvalitet. Plasseringen av produksjonsanleggene gir RONAL-selskapet et konkurransefortrinn på kostnader og stor etterspørsel i utvalgte markeder.

RONAL leverer til kunder i Tyskland, Frankrike, Italia, Mexico, Polen, Spania, Tsjekkia og USA i tillegg til Norge.

For å sikre høyeste kvalitet utvikler og produserer RONAL sine egne produksjonsverktøy. Disse kommer fra både Cantanhede i Portugal og Härkingen i Sveits, hvor både hovedkontor og utviklings- og designsentrene til RONAL-gruppen ligger. Denne måten å organisere seg på gjør at selskapet har rask utviklingstid med den beste kvaliteten og kunnskapen.

Lettmetallfelger med RONAL & SPEEDLINE-merkevarene er ledende på det krevende ettermarkedet. Begge merkene er kjent for sin kvalitet og udiskuterbare design. Tilstedeværelse på de utvalgte markedene, høyteknologi, produktdesign og topp moderne produksjonsutstyr, hjelper selskapet til å tilfredsstille behovet til kunder over hele verden.

Resultatet av våre erfaringer: Et attraktivt design som bygger på estetikk og kvalitet, den beste teknologien for en komfortabel kjøring samt sikkerhet.

www.ronalgroup.com