Cookies
Bekreft mine valg
Tillat alle

Avvis alle

Referanser

Den høye kvaliteten på dusjene våre med garanti for lang levetid fungerer ikke bare perfekt i boliger, men også i hoteller, overnattingssteder og SPA velværesentre. SanSwiss-dusjer brukes av gjester på mange fasiliteter over hele Europa.
preloadingpreloading

Buddha-Bar Hotel

Tsjekkia/Praha
Da den verdenskjente restaurtanten Buddha-Bar ble etablert i 1996, hadde idéen sitt utspring fra den grenseløse fantasien til grunnleggeren Raymond Visan.

Kreaviteten og det inderlige ønsket om å overskride det etablerte kom fra den talentfulle globetrotterens mange reiser. Dette ga impulser fra mange kulturer, og det gjenspeiler DNAet til Buddha-Bar i dag.
Hans konsept: "En reise i en reise". Hans innovative visjon har vært en ledetråd for ambisjonene hans og inspirert til banebrytende prosjekter. Alt for å kunne tilfredsstille forventningene til krevende internasjonale gjester.


Buddha-Bar Hotel
preloadingpreloading

IBIS StyleS HOTEL

Romania/Arad
Denne moderne og komfortable bygningen ble med i ibis hotellfamilie 1. juli 2016. Siden da har vi vært en del av Orbis Hotel Group og Accor Hotel-kjeden som er kjent over hele verden.

Vi tilbyr gjestene våre opphold til en overkommelig pris. Siden vi er et hotell og en del av merkevaren ibis Styles, skiller vi oss ut med vår egen utsmykning og unike atmosfære.


IBIS StyleS HOTEL
preloading

Hotel Kraskov

Tsjekkia / Třemošnice-Starý Dvůr
EA Hotel Kraskov**** ligger i nærheten av landsbyen Železné hory, 4 km fra Seč-demningen. Čáslav-regionen er lett tilgjengelig fra både Praha og Brno.

Det nyrestaurerte hotellet og gjestehyttene var et populært feriested tidligere. Under ny ledelse kan hotellet nå tilby et oppgradert hotelltilbud til mange typer gjester.

Hotellet egner seg både for familier med barn og for par, for konferanser og for teambuilding.


Hotel Kraskov
preloading

Kreuz Kappel

Sveits/Kappel
Landgasthof ligger i hjertet av Sveits.
Oppdag hva Sveits har å by på.

Nå har vi bygd 27 nye rom i forbindelse med den gamle låven. I tradisjonell stil sammen med dagens komfort. Restaurantene våre har åpent syv dager i uken og har en svært variert meny.

Kreuz Kappel
preloading

Radisson Blu Hotel

Tsjekkia/Praha
Prague Hotel befinner seg i sentrum og er en perfekt destinasjon for både for forretnings- og fritidsgjester. Hotellet ligger få skritt fra de livligste livligte barene og kaféene i byen, eksklusive shoppingmuligheter, grøntområder, eminente ambassader og historiske steder. Hotellet tilbyr gjestene den beste standarden i sine 350 totalrenoverte rom og suiter. Dette stedet byr på en rekke valgmuligheter.

Radisson Blu Hotel

Tree of Life

Tsjekkia / Lázně Bělohrad
Tree of Life er et moderne firestjerners spa-hotell i byen Lázně Bělohrad. Skjem deg selv bort med opplevelser som kombinerer rike tradisjoner, naturlig behandling, alternativ og konvensjonell medisin og førsteklasses tjenester. Alt tilbys på et sted i varke omgivelser. Tree of Life bruker vann fra egne kilder. De medisinske virkestoffene fra kilden nær spaet trekkes ut. Dette ligger i et område med minimal luft- og miljøforurensning og gjør stedet ideelt sted for både kropp og sjel.

Tree of Life

Villa Regenhart

Tsjekkia/Jeseník
Villa Regenhart er en av de vakreste villaene i byen Jeseník som kombinerer en gammeldags atmosfære med moderne fasiliteter for velvære og avslapning.

Renoveringen av hotellet ble fullført i mai 2016. Villaen i nybarokk stil er respektfullt restaurert tilbake til sin fordums prakt. De originale elementene fra nybarokken og nyrenessansen er bevart og supplert med antikke møbler i selskapslokalene.

Målet vårt er maksimal komfort og tilfredse gjester. Hotellrestauranten holder en høy standard og tilbyr både tradisjonell tsjekkisk mat og internasjonale retter.


Villa Regenhart