OK Viktig! Vi bruker cookies på nettsidene våre for å gi deg den beste opplevelsen når du besøker nettsidene benytter deg av tjenestene våre. Ved å bruke dette nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler i tråd med de gjeldende nettleserinnstillingene. Du kan til enhver tid endre nettleserinnstilingene som bestemmer bruken av dem.

MERKEVAREN SANSWISS - FORPLIKTET TIL KVALITET

Som en europeisk gruppering er SanSwiss tuftet på kvalitet, innovasjon og bærekraft. De største kundefordelene og levetiden for produktene er en viktig del av vår verdensomspennende bedriftsfilosofi. Tre produksjonssteder og salgsorganisasjoner sikrer at vår filosofi implementeres i hele Europa, ved å være nær kundene og å tilby profesjonelle tjenester på hvert sted.
TV CE ESG Aquaperle
Produktene fra SanSwiss fyller de høyeste kravene til teknologi, funksjon, komfort og design. Produktkvaliteten overvåkes kontinuerlig ved hjelp av regelmessige tester og testprosedyrer. Utvalget av høykvalitets materialer, grundig behandling i en moderne produksjonsprosess, samt stadige forbedringer, sikrer den anerkjente høye kvaliteten for alle SanSwiss-produktene.

Alle SanSwiss dusjer er laget av herdet sikkerhetsglass og fyller kravene i de europeiske sikkerhetsstandardene i EN 12150-1: 2000. Med sin omfattende kompetanse på produksjon og innovative produktutvikling, er SanSwiss en av de beste produsentene i Europa.