Cookies
Bekreft mine valg
Tillat alle

Avvis alle

Personvernbetingelser for SanSwiss AG sine digitale kanaler og portaler

Vi ønsker deg velkommen til hjemmesiden vår. Tilgangen og bruken av dette nettstedet er underlagt følgende betingelser.

Immaterielle rettigheter

Alt forfatterskap og andre immaterielle rettigheter til tekster, bilder og andre data som finnes på dette nettstedet, tilhører SanSwiss AG.

Hele innholdet på dette nettstedet som er merket med merkenavnet eller logoen, tilhører det registrerte varemerket SanSwiss AG.

Informasjonen fra dette nettstedet kan lastes ned eller skrives ut for privat bruk. Kopiering, reproduksjon, endring, kobling eller kommersiell bruk av nettstedet uten skriftlig samtykke fra SanSwiss AG er forbudt.

Misbruk av merkenavn på denne nettsiden eller annet innhold, er strengt forbudt. Vi advarer på det sterkeste om at SanSwiss AG vil håndheve sine immaterielle rettigheter med alle juridiske virkemidler.

Ved å tillate tilgang til denne nettsiden og å gjøre det mulig å bruke av denne, gir ikke SanSwiss AG deg eller tredjepart noen opphavs- eller eiendomsrett.

Ingen garanti og intet ansvar

SanSwiss AG gjør sitt beste for å gi korrekt informasjon; ikke desto mindre forplikter vi oss ikke eksplisitt eller implisitt til å ta ansvar eller garantere for at informasjonen på dette nettstedet er riktig eller komplett. Vi frasier oss ethvert ansvar for både direkte og indirekte skader, kostnader, tap eller krav fra forpliktelser som kan skyldes tilgangen til dette nettstedet eller ved å bruke det.

Videre påtar SanSwiss AG seg ikke noe ansvar eller ansvar for tap som oppstår i forbindelse med virus som eventuelt kan angripe datasystemene dine eller annet etter bruk av innholdet på dette nettstedet, henting eller nedlasting av innhold. Nedlasting av innholdet på dette nettstedet gjøres i prinsippet på eget ansvar.

Innenfor lovbestemte regler frasier SanSwiss AG og ansvarlige personer i selskapet seg alle skadekrav som følge av bruk eller tilgang til denne nettsiden.

Linker til andre nettsider

Dette nettstedet kan inneholde lenker til andre nettsider, eller det kan åpnes lenker fra andre nettsteder som SanSwiss AG ikke har noen innflytelse på. SanSwiss AG påtar seg ikke ansvar for innholdet på andre nettsteder, eller for skader eller tap som følge av bruk av dette innholdet, eller tilgangen til nettstedet. Enhver lenke til andre nettsider har til hensikt å gi enkel tilgang til dem.

Anvendelse av loven og verneting

Eventuelle tvister eller krav som kan oppstå ved bruk av denne nettsiden er underlagt sveitsisk domstol. Verneting er Balsthal (Solothurn) Sveits.

Endringer i brukerbetingelsene

Vi forbeholder oss retten til å endre eller korrigere disse betingelsene for bruk når som helst. Den reviderte versjonen av disse betingelsene er den bindende versjonen for deg som bruker dette nettstedet. Derfor anbefaler vi deg å besøke denne nettsiden regelmessig, slik at du er kjent med de gjeldende betingelsene for bruk.

Kontakt

Sanswiss AG
Lerchenbühl 3
CH-4624 Härkingen
Tel: +4162 389 05 10
Fax: +4162 389 01 43

Bedriftsledelse

Urs Gasser         Olivier Gunther