Cookies
Bekreft mine valg
Tillat alle

Avvis alle

Bad i skandinavisk stil - hvordan ordne det?

oktober 2020
Bad i skandinavisk stilDen skandinaviske stilen på badet er stadig populær. Lyst, varmt, naturlig og fullt av lyst interiør er like bra i alle land som i et kjølig og mørkt Skandinavia. Hvordan ordne et skandinavisk bad? Se selv at det ikke er så vanskelig!

Et bad i skandinavisk stil er et interiør der hvitt og grått dominerer. De er ledsaget av naturlige materialer: tre og stein ... Den skandinaviske stilen kan ta på seg en mer minimalistisk, strengt utseende, eller gå i retning av en cosy familiær stil.

Bad i skandinavisk stil - stilegenskaper

Det skandinaviske badet bør være:
  1. Lyst med lys og farger basert på hvite, blå, gråtoner,
  2. Varmt gjennom naturlige materialer som tre, naturlige stoffer eller kurvfett,
  3. Komfortabelt og koselig, i henhold til ideen om hygge.
Bad i skandinavisk stil - hvordan ordne det?
I et baderom innredet i skandinavisk stil , er det ingen grunn til å lete etter prangende farger. Det domineres av beige, pastell og ekte tre – naturlige farger, bleket eller malt hvitt, helst bøk, ask, furu eller eik. Dette gjelder også vegger, gulv, sanitæranlegg og dekorasjoner .

Det skandinaviske badet bør også ha store speil - for eksempel det karakteristiske runde speilet på et skinnunderlag , og hvis rommet har vinduer, bør du ikke henge gardiner eller persienner på dem, fordi de vil begrense tilgangen til interiøret av de sjeldne. og dyrebare solstråler (skandinaver, forresten, har ikke vårt behov for å gjemme seg i vårt eget hjem). For å føle oss nærmere naturen, la oss ta på baderomsutstyr som såpefat etterligner stein, hvitkalket trehylle eller dekorere interiøret vårt med planter som passer perfekt inn i den skandinaviske stilen.
Hva skal du unngå?

Skandinavisk bad med dusj

Den skandinaviske stilen er ideell for små bad . Lyse farger , mye lys og en slags minimalisme gjør det mulig å lage en ordning selv på et lite område som ikke bare "gir plass", men som også gir inntrykk av friskhet og renhet . Stoffer, på den annen side, i form av tepper, håndklær og badekåper (som ikke trenger å være skjult), skaper en vennlig og hjemmekoselig atmosfære.

Bad i skandinavisk stil betyr også komfort og ergonomi , så når vi designer det, velger vi mer og mer en funksjonell dusj enn et mer plassbesparende badekar. Minimalistisk dusjløsninger gir oss en garanti for komfort og frihet, og er i tråd med ånden i skandinavisk design. SanSwiss tilbyr et bredt utvalg av walk-in-løsninger med muligheten til å velge de rette profilene.

Fra skandinavisk stil er det viktig å lyse opp rommet der dusjen er plassert . Det er bra å velge naturlig lys, men hvis det ikke er noe vindu i rommet, er det verdt å satse på spotbelysning, som vil være veldig praktisk og stemningsfull
Se alle blogginnlegg