Cookies
Bekreft mine valg
Tillat alle

Avvis alle

Innebygd dusjarmatur - spa hjemme

januar 2021
Minimalisme, å skjule installasjonen i veggene og redusere antall baderoms innredninger er den siste trenden. I tilfelle skjult dusjarmatur er det også en stor bekvemmelighet og komfort, som i et ekte spa! Hva er det verdt å vite når man bestemmer seg for en slik løsning?

Innhold
  1. INSTALLASJON SKJULT I VEGGEN
  2. REGN DUSJ
  3. PANEL - OG OVERFLATEMONTERTE ELEMENTER

INSTALLASJON SKJULT I VEGGEN

Installasjonen av en skjult dusj armatur krever fremfor alt forhåndsplanlegging, ettersom rørene og ventilene er skjult i veggen. Arbeidet skal starte med installasjon av en skjult kran (standard keramikk eller med innebygd termostat er tilgjengelig), vanligvis i en høyde på 110 - 120 cm fra gulvet.

REGN DUSJ

Når du bestemmer deg for å installere en skjult dusj, er det verdt å ikke begrense deg til et håndsett! Derfor er neste installasjonsfase installasjonen av en dusj i taket eller på veggen, avhengig av valgt variant. Når det gjelder veggversjonen - den bør i gjennomsnitt være 220 cm høy (eller 40 cm høyere enn høyden til den høyeste brukeren). Moderne dusjer er utstyrt med kuleventiler, som lar deg fritt stille vinkelen på vannstrålen, samt lysdioder - de krever en sterk vannstråle for riktig drift.

PANEL - OG OVERFLATEMONTERTE ELEMENTER

Etter å ha sjekket at installasjonen er tett, kan du gå videre til installasjonen av kontrollpanel, tut, dusjbue, slange og dusjhodesett, massasje dyser eller bar. Her er det verdt å nevne at dusjen i den innfelte versjonen gir mange muligheter for å tilpasse seg brukernes behov, og den ser flott ut spesielt med dusjløsninger.

FORDELER OG ULEMPER MED INNEBYGGET DUSJ ARMATUR

Hoved utfordringen i tilfelle skjult dusj er behovet for å lage hull i veggen og sette inn membran. Et godt planlagt og installert system skal ikke forårsake vedlikeholdsproblemer eller mulig utskifting av deler. Fordelen er at elementene som er skjult i huset ikke trenger å rengjøres, de korroderer ikke og er mer holdbare. Imidlertid belønnes eventuelle ulemper av den visuelle effekten og komforten ved å bruke en skjult dusj armatur.
Se alle blogginnlegg