Cookies
Bekreft mine valg
Tillat alle

Avvis alle

Moderne dusjavlukker: trender i 2021

oktober 2021
Moderne dusjavlukker - EASYDet første du må huske på når du arrangerer et bad, er funksjonaliteten. Innredningen bør imidlertid ikke ignoreres. Badet skal være estetisk tiltalende slik at det kan være en hyggelig opplevelse å bruke det. Interiørdesigntrender endres fra tid til annen, inkludert baderomstrender, så hvilke dusjavlukker vil være populære i år?

Til tross for mangfoldet av designstiler dominerer den moderne stilen fortsatt i baderomsdesign. Som svar på den økende etterspørselen etter innovativt sanitærutstyr og beslag, er det flere og flere valg i butikkene. I år kan vi se en klar videreføring av fjorårets trender.

Innhold
  1. Moderne dusjkabinetter – se hva som er pouplært i 2021
  2. Moderne bad – hvorfor en dusj?
  3. Moderne avlukker er de uten dusjkar eller med en et veldig flatt dusjkar
  4. Et godt dusjsett vil understreke designet

Moderne dusjkabinetter – se hva som er pouplært i 2021

Moderne stil er forbundet med enkelhet. Det som betyr noe er minimalisme  og å kvitte seg med mange mønstre og rik ornamentikk. Skjønnheten i den moderne stilen ligger i sin enkelhet og beskjedne eleganse. I noen tid har vi observert at ferdige dusjhytter med brett blir en saga båre. De er massive og tykke, og kombinert med den noen ganger ganske høye skuffen, går de ikke med en moderne stil.

I disse dager foretrekker folk en individuell stil og matcher dusjkabinettet til badet. Moderne dusjkabinetter  har stilige glassvegger. De har ofte en veldig flat skuff eller  ingen i det hele tatt. Walk-in dusjer  blir vanligere. De er lette og subtile. Dette er minimalisme i sin reneste form. Disse typer dusjer er ikke bare komfortable og praktiske, men også stilige. Ved å velge en slik løsning får du en ekstraordinær baderomsdekorasjon som vil understreke stilen.

Moderne bad – hvorfor en dusj?

I det moderne stilrommet er verdsatt, som kan ses i designene til anerkjente designere. Ønsket om å optisk forstørre badet er en av grunnene til at de fleste investerer i et godt dusjkabinett. Det tar mye mindre plass enn et badekar, så det passer perfekt med et moderne interiør. Du får da mye plass som kan brukes til å sette en hylleenhet eller et skap. En interessant ide er å lage en original veggdekorasjon, for eksempel fra sekskantede fliser. Ikke glem å spare vann. Bading i et badekar krever mye mer vann. Med en dusj vil du se at vannregningene dine er mye lavere.
Moderne dusjavlukker: trender i 2021

Moderne avlukker er de uten dusjkar eller med en et veldig flatt dusjkar

De nevnte walk-in avlukkene  er spesielt populære. De har ikke en dør og dusjen er skilt fra resten av badet med et glassvegg. Et slikt avlukke oppmuntrer til installasjon av et lineært avløp. Da er det ingen dusjkar i dusjen, og i stedet er gulvfliser. Et bad med et slikt avlukke virker lett og mer subtilt, og derfor enda mer elegant.  En  dusj uten dusjkar er et veldig stilig alternativ, men det innebærer en grundig renovering, installasjonsdesign etc.

Et godt dusjsett vil understreke designet

Når du har valgt et dusjkabinett av god kvalitet med et matchende kar, må du deretter velge et dusjsett. Vurder geometriske og enkle former. Det beste alternativet er et innfelt sett som er mindre synlig og minimalistisk. Det er lettere å holde seg ren og passer perfekt på moderne bad.

Hva med fans av badekar?

Ofte er husstandsmedlemmer delt inn i badekarelskere og de som foretrekker en dusj. Hvis badet er stort, kan du prøve å ha både badekar og dusj i det. Men i de fleste tilfeller er plassen noe begrenset. Det er her en badekarskjerm  kommer inn. Den kan enkelt monteres på et hvilket som helst badekar. Takket være det vil du kunne slappe av i et langt bad eller nyte en rask dusj. Alle vil bli lykkelige.

På et moderne bad kan du ikke ha fargerike løse dusjgardiner, som fortsatt noen ganger finnes i polske hjem. Dette ser ikke veldig bra ut. Hvis badet skal være moderne og elegant, er en glass badekarskjerm et must. Det kan være en jevn glassrute eller med elegante profiler. Begge versjonene vil se bra ut. Skjermer som vil se bra ut i et moderne interiør, finnes i SanSwiss-tilbudet.
Se alle blogginnlegg