Cookies
Bekreft mine valg
Tillat alle

Avvis alle

Pleie av belagte overflater

Bevar glansen på metalloverflater i mange år

Profiler, dørhåndtak, hengsler og beslag har overflater som er belagt med forkrommet messing eller anodisert aluminium. For å kunne ha gleden av pene overflater i mange år fremover, må du ta hensyn til følgende under rengjøringen:

Forkrommede overflater
For regelmessig pleie er det tilstrekkelig å rengjøre dem med vann, såpevann eller skylle med vann og tørke med en myk klut. For å fjerne kalkavsetninger anbefaler vi et rengjøringsprodukt for dusj som er basert på sitronsyre.

Bruk bare spesialmidler for rengjøring
Du kan se hvor godt egnet et rengjøringsmiddel er ved å lese produsentens instruksjoner på etiketten. Her vil det fremkomme hvilke overflater rengjøringsmidlet er beregnet for. Les instruksjonene for bruksområdene og riktig dosering nøye. Etter rengjøringen må overflatene alltid skylles grundig med rent vann og tørkes med en myk og tørr klut.

Unngå visse aktive ingredienser
Noen rengjøringsmidler inneholder aktive ingredienser som kan føre til uopprettelig skade på de behandlede overflatene. Disse aktive ingrediensene er:

Unngå rengjøringsmidler som inneholder disse stoffene. De kan angripe overflatene og kan raskt føre til synlig skade. Blanding av ulike vaskemidler bør også unngås, da de forskjellige aktive ingrediensene reagerer med hverandre, og kan utvikle skadelige gasser. Bruk kluter som ikke loer i rengjøringen. Svamper med hard overflate og grove kluter er ikke egnet for rengjøring av overflater som lett kan skades.
Rengjøring av glassflater

Rengjøring av glassflater

Noen få nyttige tips for å få dusjen til å vare lenger

AQUAPERLE er ikke et selvrensende belegg; det reduserer vannrester og annen tilsmussing på glasset. Regelmessig rengjøring og pleie er derfor viktig, selv for glass som er belagt med AQUAPERLE.

SanSwiss rengjørings- og pleieprodukter

Spesielle SanSwiss rengjøringsmidler for produkter med AQUAPERLE belegg

Glassrengjøring

Glassrengjøring

BRILLIANT SHINE / GENTLE CARE
Profesjonell glassrenser for dusj. Gir glassoverflater en permanent glans og er veldig mild.
POWER CLEANER

POWER CLEANER

EXTRA STRONG / FJERNER KALKAVLEIRINGER
Profesjonelt rengjøringsmiddel for dusj. Fjerner kraftig forurensning og kalkavsetninger. Spesielt egnet for glassoverflater med AQUAPERLE glassbelegg
PROTECT CLEANER

PROTECT CLEANER

EASY CLEAN EFFECT / AFTER CARE
Profesjonell rengjøring og pleiemiddel for dusj. Effektiv beskyttelse og vedlikehold av belagte glassoverflater. Hygienisk rengjøring med en behagelig frisk duft.
SanSwiss nal

SanSwiss nal

Profesjonell nal med dobbel list for rask og enkel rengjøring av glassflater